Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | juli 3, 2019

En helg fylld av överraskningar!

Var riktigt nöjd över att jag begav mig till Becore för att bränna av ett megaformerpass i fredags. Har en favoritinstruktör där som är fantastisk, Jocke. Vill gå på alla hans pass, dessvärre verkar jag inte vara den enda i Stockholm som diggar honom. Vill man vara med på hans klasser måste man ha framförhållning.

Därefter plockade jag upp Limpan på kontoret. Hade sagt att jag skulle bjuda henne på födelsedagslunch på tu man hand. Så hon blev så överraskad när Sara hoppade fram med ballonger. Några minuter efter dök även Carro in och skrämde livet ur flickebarnet som dagen efter skulle lämna sitt liv som tjugoåring för att bli solig trettioårs hagga som resten av gänget. Eller okej, Sara har fem dagar till godo. Men sen är haggorna kompletta.

Alltså lunchen på Nobis Uteservering är magisk. Servitören kollade förundrat på oss när vi beställde. Och uttryckte lite snällt att det var ganska mycket mat, men hörni det gick ner. Deras fried chicken med dippsåser är magisk, för att inte tala om burratan som smälter i munnen.

Till varmrätt åt jag en riktigt fin sallad med friterad kronärtskocka sallad. Därefter bubblade vi vidare på diverse uteserveringar innan vi var hembjudna till Bosse på middag. Glömde dessvärre dokumentera hela härligheten.

Jo, jag fick en bild på Puck som hade däckat i Bosses soffa efter en hård aw, haha.

Sedan blev det lördag. Temperaturen visade soliga 27 grader och jag, Sara och Forni hoppade in i bilen och körde ut mot Gustavsberg för att överraska Ida ute på Artipelag.

Ida Nord

Åh, hon blev så glad. Tänk att mitt lilla kusinbarn ligger där inne och färdigbakad. Jajamän, nu kan mitt kusinbarn möta världen när som helst. Hur galet är det att Ida, Forni och Sara är beräknade samma vecka? Alla stjärnor måste stått rätt på himmelen.

Kramfest!

Jäklar i havet var bra deras brunch var, rekommenderar den varmt. De bjöd på allt som jag älskar hemmagjord gubbröra, egen inlagd sill, färskpotatis, ostar i mängder, renlimmad lax osv. Lyckades föräta mig på den kalla buffén så missade dessvärre hela varma. Därefter öppnades det massa fina presenter.

Sedan var det bara hem och vända, svida om snabbt som tusan, plocka upp min kära man för att bege mig till nästa surprise. Snacka om en helg kantad av hemlighetsmakeri.

Vet inte hur många gånger Limpan blev överraskad den här helgen. Minst tre antagligen fem. Bakom kameran stod vi ett stort gäng och vrålade GRATTIS!

Malle hade styrt en svintrevlig fördrink hemma hos sig, det var galet varmt så alla krigade om platserna på balkongen.

Hur tjusig är Ami i sin egendesignade topp från hennes märke Amik Studio? Hon gör så fina saker från restlager och syr upp allt i Florens.

En taxiresa senare sladdade vi in på Djurgårdsvarvet där nästan anhalt väntade, Skroten.

Som efter middagen som var fylld med härliga tal till världens bästa tjej förvandlades till en bättre festlokal. Japp, därefter slog vi klackarna i taket och gjorde stan, vi var förbi Mono och en stor hemmafest för Charlie som skulle flytta ur sin lya och firade det med en brakfest i dagarna två.

Vi var rätt slitna när vi slog upp ögonlocken men bestämde oss snabbt för att köpa med oss lyxfrulle från Mr Cake och bege oss ut till vårt hemliga badställe.

Vi badade flera gånger, jag läste ut halva Brené Browns bok: ”Våga vara operfekt” som jag fått av Forni. Därefter åkte vi hem en sväng till Markus föräldrar som bor precis intill för att slutligen handla med oss mat hem för att göra en riktigt maffig råraka med löjrom.

Hörni, säger det igen men tack livet för den här magiska helgen!


3 kommentarer3 kommentarer om “En helg fylld av överraskningar!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här