Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:36 | juli 2, 2019

Stylingtips: Trenden som ger illusionen av svindlande spiror!

petratungardenblogg-23_pp

Klänning Ganni, Väska Vanina, Pumps Zara, Hårspännen Peace on You

God kväll godingar!

Idag när jag skulle iväg på min lunchträning fick jag ett riktigt psykbryt här hemma. Hade varit ute med Pucken på morgonen och skulle lämna henne på Lorpans kontor innan passet, men hittade inte den förbannade selen. Vände upp och ner på hela lägenhet, smällde tårna i saker, vadade över klädhögar och bubblade av irritation. Hade det varit en tecknad serie hade det ryckt om min skalle.

Efter mycket om och men fann jag den inrullade i handduken som jag torkat hennes blöta tassar med. Eftersom jag ändå hade missat passet bestämde jag mig för att göra slag i saken och ta tag i all skit som låg och skräpade. Har sorterat och rensat som en dåre prick hela dagen. Nu börjar jag äntligen se ljuset i tunneln. Helskotta vad skönt det är, känner mig 2 kg lättare, trots att träningen brann inne. Ska lägga ut lite prylar på bloggen imorgon som rycker från hemmet, de bara ligger och samlar damm, har skickat in flera kassar till Sellpy också som bör komma upp när som helst.

Man kan ju lugnt säga att plastrenden på fossingarna inte bara är löjligt skön, utan ger illusionen av toklånga ben. De här pjucksen från Zara är bland de skönaste skorna jag äger, klacken är så där perfekt lagom hög så man orkar traska i evigheter utan dunkande fotsulor.

Hello bestie! Love you! Så taggad på att åka på vacay med den här godingen om snart exakt en vecka.


1 kommentarerEn kommentar om “Stylingtips: Trenden som ger illusionen av svindlande spiror!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Galet snygg klänning! Vad bär du för storlek? 😊

    Svara