Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:13 | juli 2, 2019

New in: Sideboard i Marmorbord.

billigt marmorbord von chadaux-4

Igår packade vi upp vårt nya marmorbord som jag snubblade över sist vi var i Göteborg från Von Chadaux. Blev helt lyrisk när vi började montera – det var ännu finare i verkligheten. Dock står det inte på sin rätta plats, utan tanken var att jag skulle ha det i sovrummet bredvid vår fåtölj.

Tycker det är så spännande hur hjärnan fungerar. Den här våren har ju allt gått i en rasande fart – och det har varit projekt efter projekt utan andrum för något annat än nästa grej. Men så fort jag kommer ner i varv så börjar inredningsintresset bubbla fram igen. Vill bara pilla och piffa i hela lägenheten, framför allt nu när väderlägsrapporten ber oss spendera all tid inomhus de kommande dagarna.

billigt marmorbord von chadaux-2

Fick så många frågor på instagram vart den stora svarta vasen kommer ifrån – och det är faktiskt ett gammalt bildäck. Fyndade den på Tictail från en berlinsk konstnär som jag snubblade över när jag gjorde plocksidor till Metro Mode Home. Klickade hem den i vetskap att den var gjord i keramik och blev förundrad när jag hämtade ut packet på posten och paketet var så lätt. Helt klart en av mina favoritprylar i hemmet.


3 kommentarer3 kommentarer om “New in: Sideboard i Marmorbord.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så snyggt!

  Svara
 • Tror att det är ”mammagenen” i dig som börjar boa 😉
  Snyggt var det i alla fall!

  Svara
 • Hahaha!!!! Marmorbord???? 😆😆😆😆

  Svara