window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:01 | juli 1, 2019

Adoore-event i Sickla, After Noon Tea på Grand, Drömbakelsen och Gulliga pojkvänner!

Nu börjar jag äntligen vakna till liv efter helgens bravader, känner mig som pånyttfödd (som Elsa skrev). Ett träningspass på det här så är jag tillbaka i skorna igen, så skönt att svettas ut alla gifter. Innan vi smaskar i oss alla bilder från den festliga helgen så tycker jag att vi avverkar de sista från den innehållsrika förgående veckan.

Helt plötsligt är det onsdag lunch och jag har tagit mig ut till Sickla Köpkvarter för att preppa inför vårt Adooreevent.

Och börjar packa upp alla leveranser från oss på lagret och går igenom körschemat för morgondagen.

Sedan bar det av in till Adoorekontoret för att göra en intervju om sociala medier och marknadsföring för ”3 företag” som Ida min kompis höll i.

petratungarden-25

Därefter bar det av ut i regnet för att ta mig till Grand Hotell.

När jag fyllde år fick jag nämligen en after noon tea av Forni och Bosse i födelsedagspresent. Men att få en tid på Grand var ungefär lika lätt som att raka fiffi när man är höggravid, typ omöjligt. Men plötsligt händer det…

Herregud, vad gott det var. Måste säga att mackorna och scones var mina favoriter på faten.

Sedan stupade jag i sängen med Puck och Lorpan som sällskap, mätt som aldrig förr. Haha, Pucken har verkligen fått en riktig 90-tals frippa.

Torsdagen startade hemifrån framför datorn, sedan körde jag och plockade upp Pålle och Uchi för att sladda ut till Sickla igen. Skulle leta accessoarer att styla dockorna med och snubblade över drömstassen som jag fick låna av Ida Sjöstedt på vårt bröllop.

Klänningen är verkligen som en lyxig gräddbakelse.

Hela Her Hour ligan var dressad i Adoore dagen till ära.

Hej, favoriter <3 Ni har väl inte missat Pålle och Uchennas bloggar?

Blev så glad över att så många av er dök upp och hängde på låset. Den blåa klänningen tog slut på några minuter, helt galet.

     

Det var verkligen kaos i kassan där all påfyllning låg.

Åh, blev typ tårögd när den här gulliga killen krigade för en klänning åt sin fru utan hennes vetskap, då hon själv inte hade möjlighet att närvara. Sedan tog han en selfie och åkte hem och överraskade henne. Japp, han ligger nog på plus efter den insatsen. Ping, till alla män där ute! Finns det något härligare än att bli överraskad.

Fasiken vilka härliga läsare jag har! De här tjusiga damerna sprang ner från sin aw för att säga hej och shoppa loss. En riktig drömkvartett. Kände mig verkligen fylld till bredden av positiv energi och tacksamhet när jag åkte hem från eventet.

Tack för att ni läser bloggen dag in och dag ut <3


1 kommentarer



En kommentar om “Adoore-event i Sickla, After Noon Tea på Grand, Drömbakelsen och Gulliga pojkvänner!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag var tidigare en trogen läsare, men går bara in sporadiskt nu. Tycker det blivit så knepigt med dessa ”realtidsuppdateringar” om dagar som skedde nästan en vecka sedan. Känns mest stressande, som om du har en skyldighet mot läsarna att berätta om dina dagar, men så hinner du inte med pga andra grejer. Jag själv hade uppskattat färre, men mer organiserade inlägg. Vill inte kritisera, bara feedback från en tidigare läsare.

    Svara