Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:37 | juni 29, 2019

Ryskafton, Grymt asiatiskt recept och Kristallmorgon på Oh La Moon vinden.

Den här veckan har jag gjort massa trevligheter! Häng med vet ja! Vi hade bjudit in Dasha och Douglas på ryskafton och så löd även klädkoden eller ryskt chic. Dasha är ju från Ryssland och fick detta av mig och Markus i födelsedagspresent för ett bra tag sedan, men vi hade inte lyckats få till något datum, men så en tisdag i juni smällde det.

Jag satte på mig det glittrigaste i min ägo och Markus lånade en stor guldkedja och ett par solglasögon av mig, haha. Vi var alltså ironisk ryska, förstår att folk inte går runt så här i Ryssland.

Vi startade festligheterna med rysk caviar och en iskall rysk vodka shot, som jag såklart inte lyckades fånga på bild. Sedan serverades det råraka med löjrom och grillad salmalax med asiatisk sallad och srirachadressing, den här rätten rekommenderar jag från hela mitt hjärta. Superenkel att göra och löjligt gott.

Hade så kul, vi satt uppe och babblade till halv ett innan vi kastade in handduken.

Morgonen efter var det lite kämpigt att ta sig upp i sängen, men det var lite lättare när jag visste att en riktigt härlig morgon stundade. Jag och Sara skulle nämligen förbi Jossans vind på frukost och för att välja ut kristaller från Oh la moon.

Haha, när jag öppnade dörren såg jag att vi hade matchat varandra i Adoore dagen till ära. Snyggt att bära klänningen lite loose till jeans.

Mysigare start på dagen kan man knappast få, så kär i Jossans vind som har två stora altaner.

Så kul att det går så bra för hennes shop. Det här är verkligen det Jossan ska göra, hon har verkligen hittat sitt kall med yogan, meditationen och self love. Man blir lugn bara Jossan öppnar munnen.

Nej, men hur söta är de här två korvarna?

Blev också förälskad i hennes förpackningar, känns som man klev in i en butik i LA.

Resten av veckan kikar vi på imorgon <3 <3 Ha en mysig lördag gänget!


4 kommentarer4 kommentarer om “Ryskafton, Grymt asiatiskt recept och Kristallmorgon på Oh La Moon vinden.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Älskar din blogg Petra.
  You rock!
  👌🏻🌟

  Svara
 • Hennes matta!!! Snälla kan du ta reda på vart den kommer ifrån?

  Svara
 • Jag hittade den på Myrorna <3 Kram

  Svara
 • TACK gullis <3 Så mysigt att ha er här!!! <3

  Svara