Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Oslo Skin Lab

16:30 | juni 27, 2019

Boost your skin – Drick din hudvård.

oslo-skincare-thesolution-fore-efter-3
Som ni vet är ju jag en riktig pillertrillare när det kommer till vitaminer och kosttillskott. Sedan jag började äta mina hårtabletter från USA våren 2018 och verkligen sett stor skillnad på min hårkvalité och utväxt tror jag stenhårt på att kosttillskott verkligen kan hjälpa till att bidra till en förändring, på riktigt. Till och med min frisör köpte hem ett helt lager efter att ha följt min förändring.

Så för en månad sedan hoppade jag på en ny grej som är på allas läppar och som har påvisad dokumenterad bevisad effekt, The solution från Olso Skin Lab. Jag tror ju stenhårt på konceptet att skönhet kommer inifrån och att det inte finns några quick fixes. Jag tror att vägen till frisk hy med mycket lyster är som ett smörgåsbord där varje bit är lika viktig: vatten (i mängder), sömn, stress, kost, rätt produkter för just din hy och rutiner och sedan den där extra toppingen, som bidrar till det där lilla extra, det vi inte kan påverka.

Först velade jag fram och tillbaka då sådana här produkter kan slå fel i bloggen men sedan sprang jag in i Andrea Brodin på en pressfrukost, som förövrigt alltid ser smashing ut, som visade sina före– och efterbilder – och då var jag såld.

Olslo Skincare Andrea Brodin

Man häller bara ner The Solution i ett glas vatten på morgonkvisten eller du kan egentligen blanda i det i vad som helst, det smakar nämligen ingenting. Men eftersom jag redan tar andra kosttillskott på morgonen så tycker jag personligen att det är lättast att få in i morgonrutinen.

Kollagentrenden har ju länge varit på tapeten och fullkomligt exploderat i Asien och USA.

Vad är då kollagen?

Kollagen finns naturligt i huden och gör att den håller sig elastisk och slät. Från att vi fyller 30 år sjunker kollagennivån gradvis. Det är den främsta orsaken till att linjer och rynkor börjar synas. Kollagenpulver har funnits som ett komplement till asiatiska kvinnors hudvård i många år –där ”inre hudvård” blivit en självklar del av skönhetsrutinen. Kollagenet Oslo Skin Lab använder heter Verisol och är hydrolyserat kollagen med en peptidstorlek som är precis så att kroppen ska kunna ta upp kollagenet och få ut det i blodet. Just storleken på peptiden spelar stor roll i om preparatet verkligen funkar eller bara blir nedbrutet i magen.

Ska bli kul att se slutresultatet svart på vitt. För det viktigaste när man startar med en kur är tålamod, tid och vara kontinuerlig. För mig tog det ett halvår innan jag såg hur babyhåret fick ny livslust och började blomstra.

Om du är sugen på att testa och vill haka på mig får du 65% rabatt på första köpet om du tecknar medlemskap. Med ett medlemskap får man ett nytt paket hem i brevlådan och slipper missa dagar plus att du får 30% rabatt på varje försändelse.

Ni hittar erbjudandet här!


12 kommentarer12 kommentarer om “Boost your skin – Drick din hudvård.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här