Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:45 | juni 26, 2019

En mysig morgon!

Veganskinn Blus Nanuscha, Kjol Adoore, Väska Fendi (Tradera), Sandaler Flattered, Armband Nootka, Örhänge struktur Nootka, Resten Safira och Pärlorna är från C’Shell.

Hej hå!

Hur mår ni mina älsklingar? Jag känner mig lite trött om jag ska vara ärlig. Kan inte avgöra om det var gårdagens vin eller vädret som gör en pömsig. Vi hade nämligen ryskafton igår för Dasha, det var enda dagen alla fyra kunde innan semestern, så då fick det bli på en tisdag. Vi hade gett det till Dasha i födelsedagspresent för månader sedan. Jag startade iallafall morgonen på bästa sätt på Jossans vind med frukost tillsammans med Sara. Herregud, Jossan sitter nog och ruvar på ett av Sveriges mysigaste kontor, den vinden var helt magisk, blev lugn bara jag satte min fot innanför dörrtröskeln.

Jag är rätt sugen på att leta efter ett större kontor där jag kan dra till dörren, har lite svårt att koncentrera mig i kontorslandskap. Sitter gärna på samma sätt med vänner, men känner behovet av att kunna ha mitt eget kryp in och kunna ha klädhästar, hyllor, anslagstavla i mitt rum. Skulle också vilja ha en del som Adoore Showroom. Jag älskar ju NO18 och hela konceptet – och bättre läge får man fasiken leta efter. Men vi får se vad som händer, att hitta ett nytt kontor i den storleken jag söker efter med vissa kriterier verkar vara lättare sagt än gjort. Som att hitta en nål i en höstack. Men tanken har börjat gro.

Visst är det mysigt med regn efter veckor av sol. Det är alltid livets kontraster som gör det.

Nej, nu bär det av ut till Sickla Köpkvarter för att preppa för morgondagens event! Jag är så taggad! Skulle bli så glad om ni kom förbi gänget <3


4 kommentarer4 kommentarer om “En mysig morgon!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Regn är INTE mysigt! Det är satans otyg det säger jag bara! 🙂
  Speciellt som vi ska äta på Supper Gården idag. Har vi bord ute vet jag inte vad jag gör..

  Svara
 • Så snyggt!

  Svara
 • Adoore kanske skulle vilja sitta tillsammans med Akenberg?! Jag har också börjat kika lite på kontor/showroom i samma område i stan och vill gärna hitta likasinnade att dela space med. Hör gärna av dig om du vill snacka vidare 😀

  Svara
 • Hej!

  Vad kul! Absolut! Kram !

  Svara