Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:11 | juni 24, 2019

Weekly Plans

Amen hello ladies!

Här kommer en aningen försenad veckans planer. Satan vad det är fullt ös på Adoore nu, så förbaskat kul. Pang, sa det. Börjar till och med se folk springa runt i plaggen på stan, vill jaga ikapp varenda en och ge er en kram. Har nog aldrig varit med om något häftigare. Det här är nog bland det coolaste jag upplevt i karriärsväg. Så om ni sportar en lång blond kvinna med en hund i ett koppel med en triljard saker i händerna (är en riktig baglady) som andas er i nacken så är det bara jag – och Puck som vill säga hej.

Imorse träffade jag en tjej som var ute med sin hund i humlan som kom och sa hej och sa att hon älskade Safariklänningarna och hade en i varje färg. Blev så glad. Okej, nu ska jag sluta tjata hål i huvudet på er om Adoore (förlåt), men just nu tar det så mycket av min tid att det är det enda jag vill tjata om – som en ny förälskelse.

Nu börjar man verkligen märka att folk lite smått börjar dra iväg på semester, inte alls lika mycket tryck i mailen som innan.

Den här veckan blir ju betydligt lugnare än vanlig:

Måndag: Heldag på kontoret, Megaformer på Becore – och nu lite kvällsjobb.

Tisdag: Morgonträning på Becore, därefter ska jag jobba hemifrån prick hela dagen. Måste filma två samarbeten och förbereda två andra. På kvällen ska vi bjuda Dasha (och Douglas) på försenad födelsedagsmiddag i rysk anda.

Onsdag: Ska äta mysfrukost på Jossans kontor med Sara. Därefter bär det av ut till Bestofbrands i Sickla för att packa goodiebags och gå igenom morgondagen. Efter lunch ska jag medverka i en karriärsintervju för Tre Företag om influencer marketing. Och på kvällen ska jag träffa Forni och Bosse på en after noon tea som jag fick i födelsedagspresent av dem på Grand, så flott.

Torsdag: Heldag på le office och på eftermiddagen bär det av ut till Sickla för vårt Adooreevent. KOM OCH HÄNG PLZ.

Fredag: Plåta på förmiddagen – och därefter tänkte jag nog unna mig en halvdag.


1 kommentarerEn kommentar om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej! Måste bara få säga att jag tycker du har en så fin balans i din blogg mellan det du skriver om! Förstår att du tänker på och jobbar väldigt mycket med Adoore men ändå har det inte liksom fått ta överhanden härinne (och det är såklart superkul att läsa om det imellan åt!). Jag älskar era plagg, men uppskattar samtidigt att du lyckas varierar vad du bloggar om, vilket säkert är svårt när man är så glad och stolt över vad man åstadkommit. Det känns lätt tjatigt hos andra som bloggar och som skapar egna produkter, men inte hos dig. Kram!

    Svara