Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Royal Design

10:19 | juni 23, 2019

Allt för uteplatsen och sommarens stora designrea.

Royal Design Rea-6

Relax Solstol. 

Hörni, äntligen är sommaren här på riktigt – och det är hög tid att pynta uteplatsen eller balkongen, om ni inte redan gjort det. Har äntligen gjort slag i saken och köpt två solstolar till vår innergård, så nu kan man ligga och brassa i solen. De blir ett perfekt komplement till våra second hand fyndade rottingmöbler på gården. Tror jag kommer spendera otaliga timmar i dessa framöver. Är så glad för vår lilla oas till innergård, den är så lummig och vacker. Dessutom ligger den helt i lä, så även om det blåser kallt hittar man alltid en plats där solens strålar bränner till.

Och hörni gänget nu har även Royal Designs stora sommarrea dragit igång! Jajamän, säsongens stora designrea är här. Varje vecka kommer nya erbjudanden upp med upp till 50 % rabatt på utvalda varor.

Den här veckan har de 20 % på hela House Doctors sortiment.

Royal Design Rea

Kudde, Pappelina – 525 kr (30 % rabatt).

Gjorde tabben att köpa kuddar som inte var avsedda för utomhusbruk förra våren, så nu gjorde jag om – och rätt. De förra lyckades nämligen mögla efter diverse fuktiga nätter utomhus. Det första jag gjorde var såklart att spilla en skvätt kaffe på (typiskt klumpiga jag) men det var bara att torka på med handen. Tänk om alla plagg i garderoben kunde vara som materialet på kudden. De hade besparat mig många vändor till kemtvätten.

Royal Design Rea-4

Royal Design Rea-9

Royal Design Rea

Vas, Ferm Living. 

En annan nykomling är den här utomhusvasen från Ferm Living. Föll för den smutsiga rosa tonen, som gör sig som handen i handsken med resten av färgpaletten på gården.

Royal Design Rea-5

Royal design Kampanj Rea

De har 25 % rabatt på alla produkter signerade SMEG. Den här mixern är inte bara löjligt bra, utan får mer än gärna stå framme i köket – och det är det inte många prylar som får ska jag be att få lova. Haha, diskutera den saken med min frustrerande man som tycker det är jävligt störigt att behöva gräva i skåpen hela tiden efter saker man använder titt som tätt.
Royal design Kampanj

royale-design-stoff

Ljusstake, Stoff – 365 kr (15 % rabatt).

En annan designfavorit i hemmet är ljusstaken från Stoff, som man kan bygga på i all oändlighet. Man kan köpa varje modul för sig eller köpa stakarna om 4-pack. Tycker den är lika tjusig som dekor – med eller utan ljus. Hade fingrat på originalet från Hans Nagel i flera second hand butiker men aldrig slagit till – men i vintras så.

Georg Jensen Royal Design

Ljusstake, Georg Jensen 979 (2-pack, 30 %).

De har även upp till 30 % på tidlösa klassiker från danska Georg Jensen.

Royal Designs rea uppdateras varje vecka och idag är sista dagen SMEG och Stoff är med på designrean. De uppdaterar rean med nya färska varumärken, så håll utkik varannan vecka för nya fynd och missa inte att klicka hem era favoriter innan de försvinner från rean.

PUSS PETTY!


1 kommentarerEn kommentar om “Allt för uteplatsen och sommarens stora designrea.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag är inne i en die hard curryperiod nu. Det är så gott!
    Förresten, dina bilder är så jäkla fina och skänker verkligen känsla till dina inlägg. Det tål att sägas.

    Svara