Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:35 | juni 23, 2019

Nya Adooreklänningar, Spontanmiddag och Babyshower för Sara på Diplomat!

petra tungarden blogg

Så här ser det ofta ut när vi sover, Puck ligger som en liten halsduk eller mössa på mig eller Markus.

Har ni haft en mysig söndag? Vi har fått låna mammas bil medan hon är i Grekland så idag bestämde vi oss för att dra ut till Danderyd för att äta lunch i solen. Älskar att ha bil, det blir så lätt att hitta på saker spontant. Synd bara att det kostar en smärre förmögenhet att ha bilen parkerad här utanför.

Ska vi kika på lite bilder från veckan? Nu när jag gick igenom telefonen insåg jag att det hunnits med en hel del, så vi delar upp dokumentationen.
petra tungarden blogg-4

Jag invigde vår nya Adooreklänning och svängde förbi Nellys nya showroom med Fingal och Pålle. När Uchenna inte jobbar för mig så hänger hon nämligen på Nelly.

petra tungarden blogg

Hej två favoriter! Vi bestämde oss för en spontanmiddag i solen i tisdags då vädret skrek och bönade om att vi skulle vistas utomhus. Har väldigt svårt att sitta hemma när termometern överstiger 20 grader, tror jag är lite väderskadad.

  

Matchy matchy. Så glad att den här favoriten är tillbaka i stan, Fingal har ju gått och skaffat en solig karl i Örebro, så man kan säga att vi har delad vårdnad om det blonda yrvädret.

Adoore klanning

Måste säga att jag blir så otroligt glad över alla era meddelanden och bilder i Adoore. Att ni tar er tid att skriva gör mig alldeles tårögd. Alltså verkligen TACK för alla hejrop.

Vi handlade så söta babysaker till Sara att jag nästan fick ont i tänderna. Gah, förstår inte hur man ska klara av att bli mamma själv en dag (förhoppningsvis). Allt är så gulligt i miniatyr.

Jag var förbi Adoorekontoret för att plåta två samarbeten och passade såklart på att ta en bild i vår andra nya stass. Tycker det här mönstret och färgen är helt magiskt, lite vintage nästan.

petra tungarden blogg-19

Sedan var det dags för babyshower som jag och Fingal hade styrt upp för världens bästa Sara på Diplomat. Men innan alla anlände hann vi med en dressmanbild, haha.

Sara blev verkligen så överraskad. Det var många turer fram och tillbaka, först trodde vi inte att hon skulle dyka upp men efter många oroliga sms lyckades vi lura dit henne.

Det var riktigt perfekt att ha babyshowern där. Vi hade förbeställt deras after noon tea och bubbel.

Vi hade spelat in en mysig film med Danijel som svarade på frågor, som sedan Sara fick svara på först innan vi lyssnade in vad han hade svarat. En klassisk möhippagrej, men som fungerade minst lika bra på en babyshower! Tips! Typ ”vem kommer byta mest blöjor”, ”Vilken natt blev xx till”, haha.

Jessica hade tillverkat den finaste blöjtårtan alldeles själv, var maka imponerad över spektaklet. Såg riktigt avancerat ut.


10 kommentarer10 kommentarer om “Nya Adooreklänningar, Spontanmiddag och Babyshower för Sara på Diplomat!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • När kan man förbeställa de nya Adoore klänningarna??
  Kram!

  Svara
 • I slutet på veckan <3 <3

  Svara
 • Mörkhåriga kvinnan som står med Fingal har en väldigt snygg kjol, vad är det för märke?

  Svara
 • Den är från Zara <3

  Svara
 • Klänningarna är verkligen fina, den blå är min favorit!

  Svara
 • Oh my god!!!! Ge mig den röda klänningen tack😍😍😍😍😍 faaaan vad snygg den e❤️

  Svara
 • Men orkar inte så fina de klänningarna är! Måste ha en av varje!! Och Fingals klänning, som hon bar på baby showern! Vet du var den kommer ifrån?!
  Grym är du!!!!

  Svara
 • ÅHHHHH!!! PUSS PÅ DIG, vad glad jag blir! Den är från Arket <3 <3

  Svara
 • Vart är dina fina vita sneakers från Petra? Kramis:) ❤️

  Svara
 • Från Nelly, livets skönaste pjucks <3 <3

  Svara