Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:22 | juni 17, 2019

Weekly Plans

Hej från soffan i vardagsrummet!

Vill egentligen hämta mer kaffe, men Puck sussar så djupt mot mitt lår så vill inte väcka det lilla livet. Tänkte sova ut idag efter en intensiv vecka, men Markus skulle åka till Köpenhamn så när klockan ringde vid sex, ville Puck ut och kissa så efter det kunde jag lika gärna vara vaken. Mina axlar sjönk ungefär fem centimeter igår efter det avklarade eventet i Göteborg och Fornis babyshower som jag styrde igår. Ville verkligen att den skulle bli helt underbar, för hon förtjänar det bästa. Och jag stressar alltid upp mig innan butiksevent, det känns precis som när man var liten och skulle ha kalas eller kanske snarare disco – och man inte visste om någon skulle dyka upp. Men så här i efterhand kändes det nästan löjligt att jag nojade upp mig, det gick ju hur bra som helst med facit i hand.

Den här veckan vill jag verkligen träna, ta det mañana, äta bra och blogga utan att stressa. Senaste månaden har det inte blivit så mycket av de aktiviteterna, mycket jobb, middagar och festligheter. Inte mig emot, haha. Men nu börjar mitt tempel kännas som en snabbmatsmeny. Behöver inte vara nyttigt, men bara ”rent” inte hämtmat varje dag. Riktigt sugen på sill och färskpotatis dock, varit på tok för lite av min favoritmat senaste tiden. Kan smälla en burk senapssill till frukost, fasiken vad fint det är.

I eftermiddag tänkte jag publicera mina sommarplaner. Kommer nog jobba fram till mitten på juli eller jobbar ju hela sommaren, men inte lika intensivt som vanligt.

Jag älskar ju när ni önskar inlägg, är det något speciellt ni vill läsa om? Kommer ju ha mycket mer tid nu till övers för bloggen!

Okej, bla bla bla. Nu kikar vi på en riktigt chillad vecka, yes! Finally!

Måndag: Plåta samarbete för Royal Design. Möte med Her Hour och träning. Ikväll ska jag hänga med mamma och hämta hennes bil, ska få låna den när hon är i Grekland. Hurra, ska göra massa roliga utflykter.

Tisdag: Beautyday! Ska fixa fransarna på morgonkvisten och därefter faktiskt bleka tänderna, de är ju redan väldigt vita men snusar ju (ajabaja!) så ska bara få bort lite missfärgningar. Därefter har jag jobblunch med ett av designsamarbetena och resten av dagen spenderas på kontoret.

Onsdag: PT på Kampsportslabbet. Sedan ska jag plåta med Angelica. På kvällen har jag en jobbmiddag på Fjäderholmarna.

Torsdag: Ska jobba med Adoore hela dagen. Med en solig paus för sommaravslutningslunch för Her Hour och Forni på Grands Terass.

Fredag: MISDOMMAR JU! Ska på midsommarfest till Linn och Mattias, så peppad!


9 kommentarer9 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • WOW så fin topp!! Var är den ifrån? 🙂

  Svara
 • Reseguider! KAN INTE FÅ NOG!

  Sydafrika – Sri Lanka – Capri/Amalfi m.m

  Heja dig!

  Svara
 • Heeeej! Önskemål: Fortfarande helt tagen av ert fina bröllop! Vill höra mer generellt! Och gärna om dina tärnor och varför du valde just dem. Forni känner jag ju till, men inte de andra lika mycket 🙂 Kram!

  Svara
 • Tips hur man ska gå tillväga om man vill planera sitt bröllop utomlands, var börjar man?!

  Svara
 • Vill så gärna få tips på hur man klär sig efter kroppstyp och framför allt hur man ska tänka färgmässigt till hårfärg/hudton/ögonfärg osv!!

  Svara
 • Hej Petra,

  Får börja och tacka för en trevlig blogg! Gällande önskeinlägg hade jag gärna tagit inredningsinspo. Jag och min sambo bor i en stor trea men där kvadratmetrarna inte är tillägnade det lilla sovrummet, det är väl ca 8-9 kvm. Vi behöver få plats med en extrasäng, förvaring och en stationär dator. Den stationära datorn är tyvärr inte diskuterbar (hur gärna jag än hade önskat). Har du någon smart lösning på hur vi kan göra detta på ett smart men trivsamt sätt, så min sambo kan få ha sin dator ifred men att rummet inte ser ut som en överbelamrat studentrum? Inget fel på studentrum men vi är båda en bit över 30. Tack på förhand och hoppas du får en fantastisk sommar!

  Svara
 • Var bleker du dina tänder? Brilliant smile?

  Svara
 • Vart bleker du dina tänder?:)

  Svara
 • Hej! Var är toppen ifrån. Så fin❤️

  Svara