Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

19:40 | juni 17, 2019

Senaste på Her Hour: bästa klänningsmodellen, ny beautyfavorit, Linn Eklunds semesterstil och hur man klär sig på kontoret på sommaren

Det senaste på Her Hour

Det senaste på Her Hour

 

På modedelen tipsar vi som vanligt om det senaste plaggen i butik, stylingtips, reafavoriter och allt som har med kläder och trender att göra. Här hittar ni en riktigt höjdare till klänning som Pålle har tipsat om!

 

Det senaste på Her Hour

Minns ni när jag var inne på Kicks och fick en skönhetsrådgivning för ett tag sedan? Då blev jag presenterad till Foreo och föll pladask för denna produkt, har nog aldrig fått så ren hy efter en tvätt som med denna produkt. Nu har LUNA 3 lanserats och denna kan man koppla till FOREOs egen app där man kan styra pulseringen och väljer nivå helt själv. Läs om produkten här!

 

Det senaste på Her Hour

Vi har intervjuat denna välklädda pingla om hennes resevanor och välpackade semesrtergarderob! Linn är nämligen en mästare på att komponera looks som smälter in de lika snygga backdropsen hon vistas i.

 

Det senaste på Her Hour

 

Uchenna har skrivit en artikel om det eviga sommarproblemet -hur klär man sig på kontoret? Kolla in hennes bästa tips baserat på olika klädkoder. 

 

Vi fortsätter även med våra koncept ”10 minuters hudvårdsrutin” och ”vi provar nyheter i butik” där du kan hitta inspiration till både sommarfräch hy och garderob!


1 kommentarerEn kommentar om “Senaste på Her Hour: bästa klänningsmodellen, ny beautyfavorit, Linn Eklunds semesterstil och hur man klär sig på kontoret på sommaren”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Älskar din blogg och dig som människa! Du måste vara den roligaste som finns att hänga med. Jag vill så gärna ha den gröna långklänningen från adoore, men tror dock att den är lite för lång för mig. Går den att sy upp på något smidigt sätt tror du? Jag har typ aldrig urringat, förstör det hela klänningen om man kör någon sorts spetslinne under?

    Svara