Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:07 | juni 16, 2019

TACK, TACK, TACK!

God morgon favoriter!

ALLTSÅ WOW! Känner mig fortfarande helt fnittrig efter gårdagen. Jag måste bara säga att jag har världens bästa läsare, helskotta vad trevliga ni är. Så kul att få träffa så många av er, känner mig helt varm i kroppen. Det gick så bra igår, Wakakuu sålde nästan slut hela sitt lager i butiken på en dag, helt bananas. Det var så kul att få berätta om kollektionen, ge stylingtips, få se er prova plaggen och mingla grande.

Vill egentligen bara kika in och säga TACK! Är så tacksam för ert stöd!

Däckade framåtlutad på tåget hem, den här veckan har det varit fullt ös medvetslös. Graanen förevigade såklart det ögonblicket, haha. Nu måste jag rodda med lite saker, men vi hörs senare idag!

Puss på er!


12 kommentarer12 kommentarer om “TACK, TACK, TACK!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Petra! Har du tips på förrätt till midsommar? Inget med skaldjur eller som kräver allt för mycket utrustning! Koreansk råbiff blir det en dag men den andra dagen vet jag inte

  Puss!

  Svara
 • Hmm.. Jag åt en svingod silltartar häromdagen som var magisk på matjesill. Eller bara en löjromspizza i ugn, såg ett grymt recept på Elsa Billgrens blogg : ) Det behöver ju inte vara så avancerat ; ) Kramar!

  Svara
 • Hej! Kommer man kunna köpa Adoore på Wakakuu.se?
  Ha en underbar söndag!

  Svara
 • Yes, det lanseras idag ; ) Kramar!

  Svara
 • Yeey! Kramis!

  Svara
 • Petra… du som är så klok och får mig att skratta. Hur kommer man över ett heartbreak? Är så himla ledsen just nu att jag ser inte ljuset i tunneln.

  Svara
 • Jag tror inte det finns någon go-to grej utan det är olika för alla – och jag tror det är viktigast att det får göra ont. Men försök tvinga dig ut, hitta på saker med din bästa vänner som får dig att skratta. Gör något helt nytt som du aldrig gjort förut, så du behöver rikta allt ditt fokus någon annanstans. För varje dag som går kommer du tänka lite mindre på ”hen”… Jag lovar, även om det inte känns så just nu.

  Ibland är typ det bästa som finns att hitta ett re-bound. Om så ens bara för några veckor eller en kväll.

  JAG LOVAR DU KOMMER KOMMA ÖVER DET HÄR ÄVEN OM HJÄRTAT VÄRKER JUST NU!

  PUSS PÅ DIG <3 Och massa kramar!

  Svara
 • Så roligt att få träffa dig! Du strålade så mycket och helt galet vad vacker du är

  Svara
 • Desamma! Gulle dig! Vad glad jag blir, du gjorde min morgon. Kramar!

  Svara
 • Petra! Den vita klänningen du hade på dig i Gbg när ni drack drinkar. Varifrån?? adoore?
  Tack för en grym blogg/insta!

  Svara
 • Den är från Adoore ; ) Den kommer snart <3 <3

  Svara
 • Gillar att du bjuder på dig själv 😊

  Svara