Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Wakakuu, Adoore & Tre vänners glass

11:37 | juni 14, 2019

Nu kommer vi Götlaborg!

 

Kicks Brun utan Sol instant tan

Nu sitter vi på tåget till Sveriges mingligaste stad – GÖTEBORG! En riktig favoritplats, alla (nästan, haha) är så förbaskat trevliga och härliga på bästkusten. Det är ingen som ser glaset halvtomt. Har haft några av mitt livs roligaste utekvällar just på denna soliga plats, allt är möjligt i Glenn Hyséns hemstad. Tycker alla uteställen mer känns som en hemmafest, vilket bidrag till den chillade mer galna stämningen. Direkt när vi kommer fram bär det av till Wakakuu och Hovås för att planera inför morgondagens festligheter. Det ska handlas skumpa, piffas, hämtas glassbil, packa goodiebags och planeras.

Ni kommer väl imorgon? JA! Skulle bli så glad om ni svängde förbi och morsade! 

För er som missade förra inlägget så kommer all solig information en gång till, precis som på amerikans tv – man kan aldrig upprepa eller spela om klipp för många gånger.

Det kommer bli en riktigt sommarfest där ni kan klämma, känna, prova och shoppa plaggen på plats.

Dessutom kommer vi självklart servera förfriskande bubblor, soliga snittar, min stiliga kusin sladdar in med sin feta glassbil från Tre Vänners glass som ni kan frossa i mängder så ta med era kids – bäst av allt? De 100 första som shoppar från Adoore kommer även få en väldfylld goodiebag från Clarins (till ett värde av 750 (!) kr). Kommer visa upp innehållet i goodiebagen imorgon. Det är en riktigt trevlig påse med allt man behöver för sommarsemestern.

Jag skulle bli så glad om ni kom och minglade med oss! Dessutom gick ju startskottet för Wakakuu’s sommarrea av stapeln igår, så ni kommer självklart kunna shoppa andra märken på plats.

När: Lördag 15/5
Tid: 12.00-15.00 
Var: Wakakuu, Björklundabacken 6

Om ni vill åka kommunalt går rosa express bussen från Nordstan direkt ut till brottskärsmotet <3

Clarins

Riktigt bra goodiebag från Clarins om jag får säga det själv, produkterna är STORA! Clarins solkräm SPF 30 för ansiktet är grym, Instant Light har jag använt i alla år, Hydra-Essentiel är en riktig fuktbomb för ansiktet för att inte tala om deras body lotion som är riktigt fet, men som absorberas upp på momangen. Sedan är det även en mascara med som jag såklart lyckades förlägga i vår stökiga lägenhet.

Min kusin Graanen kommer även hiva ut sin glass Tre Vänners i stora lass i deras snygga retroglassbil som ni kan skölja ner med bubbel och snittar. Gärna i den ordningen. Så ta mer än gärna med era barn och kom och häng.

Deras veganska glass är magisk, om ni inte provat den. De har dessutom massa grymma laktosfria alternativ, alla mina hjärtebarn är utan laktos. Mina favoritsmaker är: Kokos + lakrits, rostade nötter och kolasås, blåbär och kardemumma.

_______

Efter piffet tänkte vi dra förbi Artilleriet och spana in deras nya butik som ska vara magisk. Sedan checkar vi in på Bellora och ikväll ska vi äta på någon ny resturang som en kompis tipsade om, Prime på Lounge. Vart ska man ta en drink sen? Ni inbitna göteborgare som har koll på läget.


8 kommentarer8 kommentarer om “Nu kommer vi Götlaborg!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Drinkar dricker ni på Toso såklart eller Mr P . grymma drinkar och as-mysig service och nice musik !
  Men vill man komma upp lite med utsikt, ta ett glas vin på Bar himmel på Götaplastsen brevid dom andra två ovanstående ställena 🙂

  trevlig helg i mitt älsskade Götlaborg !

  Svara
 • Be om ett tyst rim på Bellora om de har några. Det är inte så bra ljudisolerat mot Avenyn och det tenderar att vara ganska hög ljudvolym på den gatan på helnätter. Men frukosten är jättebra!

  Svara
 • Jag skulle gått till Mr P, Toso, Familjen eller Bellora för drink. Ses imorgon! 🙂

  Svara
 • Sväng förbi Bar Cielo för en drink – takbaren på Bellora! Superhärlig vy över Göteborgstakåsar och smarriga drinkar!

  Svara
 • Alla gånger Cielo vilket är takterassen på Bellora. Skulle även rekommendera ”Taket” vilket är takterrassen på Clarion collections hotell ett stenkast från Brunnsparken. Pigalles takteras går inte heller av för hackor, precis vid Brunnsparken.

  Såå synd att jag är uppbokad och missar minglet på Wakakuu, hoppas hoppas på fler tillfällen.

  Njut av ett strålande soligt Göteborg! 🙂

  Svara
 • Men wtf Petra…sånt får du ju hojta till om liite tidigare…missade eventet i stada ju😥

  Svara
 • Åh, nej! <3 Nästa gång så ses vi! Kramar!

  Svara
 • Men wow! Vart är den svarta klänningen på första bilden ifrån?

  Svara