Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:00 | juni 13, 2019

God morgon!

Klanning till dejt-2

God morgon gänget!

Idag gick jag upp vid sex för att hinna få klart lite saker innan dagen kickar igång på riktigt. Avskyr känslan av att ligga efter och inte ha ordning på läget. Så nu sitter jag med Puck i mitt knä och betar av to-do listan. Jag har kommit fram till att jag måste göra en v-logg med Puck: ”En dag i Pucks liv” vår hund har nämligen väldigt egendomliga saker för sig. Ibland tror jag att hon är en människa. Tänkte spela in den och lägga på en dubbande röst, haha. Så fort det blir lite lugnare tempo smäller det.

Nu på morgonkvisten bär det av på ett webbdesign möte för Her Hour och bloggen, sedan ska jag hem och plåta bilder till två samarbeten, slutligen avslutar jag dagen med ett designmöte för att gå igenom de sista skisserna för en kollektion (spännande!) som släpps i september. I höst släpper jag två designsamarbeten med två olika aktörer – gah, är så taggad.

Japp, nu kör vi! Vi hörs under dagen guapas!

Klanning till dejt

Klanning till dejt-2

Hade ni velat se en dag i Pucks liv? Charlie tycker egentligen inte att Puck är så charmig, utan brukar oftast ta sitt pick och pack och dra så fort hon får span på Pucken. Men igår så hoppade Puck upp i fåtöljen på kontoret och Charlie sa inte ett knyst, framsteg mina vänner, framsteg.


2 kommentarer2 kommentarer om “God morgon!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Petra!! Kan inte du göra ett inlägg om hur man stylare Adoores olika plagg? Jag ska t.ex ha den blåa Paris dress på ett bröllop och vill ha tips på hur jag ”klär upp” den. Även hur jag ska klä ner och upp silky skirt!

    Stort taaack!!!!

    Svara
  • JAAAA till en dag i Pucks liv, sötare vovve får man leta efter 😍

    Svara