Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:48 | juni 12, 2019

Full fart framåt!

The Margi Athens-106

Hej, och hå gänget!

Nu är det fulle rulle både privat och framför allt för Adoore. Just nu rasslar det in ordrar blir lika glad varje gång det plingar till, senaste veckorna har varit helt hysteriskt. Att folk liksom ska springa runt (eller gör) i mina kläder känns helt overkligt. Minns hur glad jag blev när jag såg tjejer på stan springa runt i vår gröna safariklänning förra året. Vrålade efter en stackare som stod i kön till berg och dalbanan på Gröna Lund, som hade köpt klänningen ovetandes om vem tusan det blonda hysteriska yrvädret var som vrålade till henne över hela kön att: ”Hon var sååååååååå fin i klänningen”.

Det är exakt samma känsla som när jag såg vårt Bubbleroom magasin för första gången i tidningshyllan på Dagslivs, det kommer aldrig glömma. Att bli publicerad. Eller första modeartikeln i Metro, när pappa ringer upp mig och säger att alla hans kollegor läst hans dotters modetips på väg till jobbet. Det var stort.

Ni är så många som frågar om vart man kan prova klänningarna i butik – och första lanseringen är ju som sagt nu på lördag i Hovås på Wakakuu. Men vi kommer även finnas i flera butiker, ska skriva ett inlägg om alla butiker/kedjor imorgon. Men ni kommer att kunna prova plaggen i Göteborg, Stockholm och Visby i sommar.

Vi hörs strax igen med de sista bilderna från Aten.


3 kommentarer3 kommentarer om “Full fart framåt!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här