Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Wakakuu & Adoore

06:30 | juni 10, 2019

Ses vi på Wakakuu på lördag? JAAAAAAAAAAA vi lanserar Adoore!

Wakakuu adoore-11

På lördag kommer jag hålla i ett lanseringsevent för Adoore Wakakuu i Göteborg, närmare bestämt Hovås. Den första fysiska butiken vi lanserar i, så ballt kan knappt fatta det. Har älskat Wakakuu i så många år och nu ska vårt lilla märke dingla där. Det kommer bli en riktigt sommarfest där ni kan klämma, känna, prova och shoppa plaggen på plats.

Dessutom kommer vi självklart servera förfriskande bubblor, soliga snittar, min stiliga kusin sladdar in med sin feta glassbil från Tre Vänners glass som ni kan frossa i mängder så ta med era kids – bäst av allt? De 100 första som shoppar från Adoore kommer även få en väldfylld goodiebag från Clarins (till ett värde av 750 (!) kr). Kommer visa upp innehållet i goodiebagen imorgon. Det är en riktigt trevlig påse med allt man behöver för sommarsemestern.

Jag skulle bli så glad om ni kom och minglade med oss! Dessutom gick ju startskottet för Wakakuu’s sommarrea av stapeln igår, så ni kommer självklart kunna shoppa andra märken på plats.

När: Lördag 15/5
Tid: 12.00-15.00 
Var: Wakakuu, Björklundabacken 6

Hoppas verkligen vi ses på lördag <3<3

Puss Petty!

adoore-wakakuu

Wakakuu Butik

Så här såg det ut när vi var på event i butiken för några år sedan.

Wakakuu Butik Goteborg

Det var då jag la vantarna på den här drömstassen från Ganni som jag bar på bröllopet i Aten.

Wakakuu

<3 Ska även försöka lura med mig fröken Fingal och Snarro till GBG! Och Tilda är bor ju bara ett stenkast bort så förväntar mig att se hennes söta stjärt på plats.

klanning-adoore

Japp, hoppas vi ses på lördag!


3 kommentarer3 kommentarer om “Ses vi på Wakakuu på lördag? JAAAAAAAAAAA vi lanserar Adoore!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här