Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

18:54 | juni 9, 2019

Atens riviera dag fyra: Häng på Krabo, Fotosession och Välkomstdrink på The Margi!

Nu är det torsdag på Atens riviera och vi har återigen dragit iväg till beachcluben Krabo.

Alla gäster har trillat in – och laddar inför kvällens första bröllopsaktivitet, nämligen fördrinken.

Sprang upp till Maggan och Jacob på en fördrink, skulle ta en bild med Margaux men fick Jacob på köpet.

Vilken jävla pangbrud, bättre reklampelare än så här får man knappast.

Blir så glad att mina vänner verkar älska Adoore klänningarna lika mycket som mig. Mags var en knockout i sin vita boho dress – klick. Jag hade på mig vår svarta Puff dress – klick.
The Margi Hotel Athens-18_pp

The Margi Hotel Athens-15

Sedan gick vi ner till trapporna till kvällens location, The Margi. Tror 60 % av bröllopsgästerna bodde här, som en hel fritidsgård.

Vi fortsatte posera framför kameran. Jag lärde känna Linn och Malin när jag var och hälsade på en annan kompis i Santa Barbara. Och sedan dess har vi suttit ihop. Tänk vad livet är märkligt att jag springer på två goa göterborgare i  USA, som jag sedan blir så bra kompis med här hemma. Glatt ändå.

<3

Girls, girls, girls. Alla var uppsnofsade till tänderna kvällen till ära.

Sedan var det dags för brudparet att stå i strålkastarljuset och hälsa alla välkomna. Det är få människor som jag skrattar så mycket med som dessa två. De är verkligen som gjorda för varandra. Kolla vad tjusiga de är också, de har verkligen äktenskapstycke.

Japp, och det var den kvällen sedan blev det för mörkt för att fota. Men kvällen fortsatte tills klockan var efter midnatt och alla gick i sängs för att vakna pigga och utvilade inför den stora dagen.


3 kommentarer3 kommentarer om “Atens riviera dag fyra: Häng på Krabo, Fotosession och Välkomstdrink på The Margi!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag älskar din blogg och följt dig sedan urminnes tider. Men jag har svårt för inlägg som handlar om vad du gjorde för en vecka sedan. Det känns så ”meh”. En sak om man gör som många anda bloggare och lägger upp dagen efter, men det känns som hela poängen med blogg är aktualitet och när det kommer inlägg om ngt som pågick för en vecka sedan känns som att se live-tv i repris. Som sagt, älskar dig, och innehållet osv, men det här med old news-inlägg känns så passé. Trodde det skulle förändras när du slutade på Metro.
  Kram på dig

  Svara
 • Å sånt brukar störa mig också, men jag tycker det funkar när det är ngt speciellt som hänt. Som typ detta.

  Svara
 • Härliga bilder! På jakt efter skor till stundande bröllopsfest var kommer de som du har på dig på dessa bilderna?

  Svara