window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Refunder

10:00 | juni 9, 2019

Inredningsfavoriter till ett bättre pris!

inredningsfavoriter-petra-refunder1. Fåtölj, Artek 2. Taklampa, House Doctor  3. Golvlampa, Ferm Living 4. Bord, Hubsch 5. Soffa, Woud 6. Fåtölj, Fogia 7. Taklampa, Louis Poulsen 8. Golvlampa, Flos

Som ni vet hänger jag fortfarande fastklistrad med mina soliga och fantastiska vänner på Refunder. Det senaste tillskottet på deras briljanta produkt är ju deras ”influencers picks” – där influencers helt enkelt väljer ut sina favoritprodukter så att du som kund lätt kan navigera dig till likasinnade personer för inspiration.

Denna gång valt ut mina inredningsfavoriter där lampor och belysning varit i fokus. Här hittar ni alla mina favoriter inom inredningskategorin just nu!

Som att det inte vore nog har Refunder även en tävling med Elon just nu där ni kan vinna en partycooler + ljusslinga (värde 3494kr) som passar perfekt till sommarens alla trädgårdsfester. Den som landar på andra plats går inte heller tomhänt ur tävlingen utan knatar hem med en golvlampa (värde 1495) som tröstpris.

Refunder Influencers Pick

Har gott loss och like:at allt jag gillar i deras sortiment: allt från möbler till klänningar och skor. Så in och spana!

Refunder Aterbetalning

Såg även att jag hade en del cash att plocka ut. Pengar som jag aldrig hade fått tillbaka annars, som nu bara simmar över cybernätet in på mitt soliga konto som ekar tomt efter möhippor och bröllop. Tack!

Många av er inklusive flera av mina kompisar har frågat mig hur tusan det fungerar? Får man verkligen tillbaka ”riktiga” pengar?

Refunder får alltså en provision av butiken vid ditt köp för att de rekommenderat dig som kund dit. Denna provision delar de sedan på – med dig. Jag får pengar tillbaka på nästan allt jag handlar, utan att jag ens reflekterar över det då jag installerat deras widget. Så varje gång jag går in på en hemsida som använder sig av Refunder så poppar: ”aktivera din återbäring” upp.

Det är helt gratis att vara medlem och du kan säga tack och hej precis när du vill!

Happy smarter shopping!

Puss!


2 kommentarer



2 kommentarer om “Inredningsfavoriter till ett bättre pris!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Var är den fina toppen du hade på dig på instagram om detta samarbete ifrån? Blev helt kär!!! Den svarta med mönster lite kortare 🙂

    Svara
  • Den är från Topshop ; ) Finns i butik nu! Kramar!

    Svara