window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Adoore

09:57 | juni 8, 2019

Adoore Summer Campaign

adoorekampanj5

Adoores sommarkampanj har verkligen gått över all förväntan och jag kunde inte vara gladare. Jag blir helt varm om hjärtat när jag ser kvinnor i alla åldrar bära plaggen. Ni är så fina som skickar massa bilder till mig på instagram också, helt världens bästa läsare. Något jag även är lite mallig över är kampanjbilderna vi fick till – det ser ju ut som att vår modell Klara glassar runt på en bättre utlandssemester på bilderna. Och det var precis känslan vi var ute efter! Angelica är verkligen en mästare på att fånga ögonblick och känsla i bild.

Fotograf: Angelica Swanström
Modell: Klara K/Le Management
Stylist: Caroline Sandström & Moí
Makeup + Hår: Elva Alhbin
Ass: Uchenna Okolo

adoorekampanj5

adoorekampanj5adoorekampanj5

adoorekampanj5

Adoore klanning online

Adoore klanning online
Det är även många av mina branschkollegor som har burit upp plaggen med bravur under senaste tiden, så jag var tvungen att slänga ihop ett härligt kollage på dessa pangbrudar!

 

adooregirls

@margauxdietz, @michaelaforni, @lundberglouise, @tildabjarsmyr, @joannafingal, @paulinaforsberg, @mdeler, @oliviaskoglund, @alicestenlof, @linnherbertsson

Adoore Klanning

@saniaclausdemina

Adoore Klanning Boho

@tildabjarsmyr

petra tungarden kladmarke

@lisa.olssons


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här