window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:22 | juni 5, 2019

Stockholms bästa takpool!

Jacobs Creek Apertivo-5

Hörni i förra veckan var jag inbjuden för att fira Jacobs Creeks nya Apertivo bar uppe på Clarion Sign taket, de kommer nämligen husera där hela sommaren lång. Dagen till ära stod termometern på soliga 28 grader i Stockholm. Alltså perfekt eftermiddag att bjuda in till svalkande drycker och poolhäng. Jag jobbar ju med Jacobs Creeks Unvined alkoholfria, men måste säga att jag är ett stort fan av de deras rusande drycker med. Framför allt apertivon som man bara serverar iskall rakt ur flaskan med massa is och apelsin. Vill inte ens veta hur många jag surplade i mig den kvällen, haha.

Jacobs Creek Apertivo-5

Nog om det, världens bästa Mira hade styrt pangeventet. Jag hade på mig ett par nya solglasögon som Markus undrade om jag verkligen hade köpt. Han tyckte det mer såg ut som ett par skyddsglasögon.

Jacobs Creek Apertivo-4

Sedan trillade de här somriga pangbrudarna in i en kvartett.

Jacobs Creek Apertivo-27

Blev så glad när jag såg att Bisse hade på sig vår Adoore klänning dagen till ära.

Jacobs Creek Apertivo-10

Sedan började det även trilla in vänner av det manliga släktet.

Jacobs Creek Apertivo-18

Kan Alba vara Sveriges sötaste unge? Och nu bakas en till liten köttlimpan som ska tas sig in på snyggastlistan. Minns ni snyggast.se? Haha, eller vad tusan hette sajten? När man fick sätta poäng på folk som sedan hamnade i en hundralista för tjejer och killar. Det här var samtidigt som Lunarstorm var the shit.

Kan Clarion Sign vara softaste takhänget? Tänk om man satt och ruvade på den en sådan här pärla ovanför takåsarna.

Det serverades livets sommartallrik.

Sedan kastade folket kläderna och sjönk ner i den 38 (!) grader varma poolen.

Jag försökte flirta med ägaren om jag kunde få ett ”VIP-KORT”. Han skrattade och gick, så tog det som ett tyst och förstående nej, haha. Tänk vad soft att glida dit när man har några timmar att slå ihjäl någon eftermiddag.

Hello Sveriges charmigaste duo.

Och hej Linda och Uchi! Linda jobbar också med oss på Her Hour och skriver massa artiklar veckovis. Dessutom hjälper stjärnan även till på Adoore. Grym är du! Ja, och Uchenna känner ni ju vid det här laget.

Två andra tjejer som mitt hjärta slår för är Emelie (Fornis kollega) och Ellinore. Emelie är den snällaste, raraste och charmigaste brudarna. Dessutom älskar hon Puck och då får man extra stjärnor i kanten. Ellinore är så härlig för det är aldrig något krusidull, hon är liksom rakt på bang bom. Älskar att hon har skinn på näsan och gör sin grej. Sedan hade jag mer än gärna tagit över hennes flotta boende i Nacka.

Japp, nu ska jag omfamna den här kvällen och fira min bror som tagit studenten! PUSS PÅ ER!


2 kommentarer



2 kommentarer om “Stockholms bästa takpool!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här