Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:25 | juni 3, 2019

Radiofrekvens

Radiofrekvens

Sista dagen på semestern! Det känns verkligen som vi varit borta i en månad. Imorgon vid lunch flyger vi tillbaka hem till Svedala. Såg att vi sladdar in till ett lika hett Stockholm som Aten, väderlägsrapporten skvallrar om soliga 25 grader. Man kan säga att vi flyger hem med solen i bagaget. Idag ska vi iväg och provskjuta Four Seasons nybyggda beachclub som ska vara magisk.

Men innan vi kikar på weekly plans så tänkte jag bara tipsa lite snabbt om en behandling som jag fullkomligt älskar. Var förbi Maria på House of Beauty och fick en omgång med radiofrekvens, som dränerar vätska och rensar ur slagg. Jag som ständigt klagar på att jag känner mig ”svullen” känner mig så tjusig efter fyrtio minuter under den här maskinen. Den ger även en uppstramning, lyft och otrolig lyster. Sedan avslutade vi med en kylande ansiktsmask.

Hade velat köpa hem en, som jag kunde gå loss med varje dag, haha. Vilken grej.


2 kommentarer2 kommentarer om “Radiofrekvens”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här