window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

09:57 | maj 28, 2019

Mot Grekland

Klänning Reformation.

Men god morgon mina underbara varelser!

Jag slog precis upp ögonen efter att ha snarkat ikapp med min kära man på planet i två timmar. Dreglat ut en bättre sjö över kinden, som sedan likt en pissstråle på antarktiskt frusit till is på vänster kind eller mer frost. Det blev inte många timmars sömn inatt, men vad tusan gör det när man snart sladdar in i en mjuk solstol framför en turkos pool och värmande sol i skyn som utlovar 27 grader enligt norska väderlägsrapporten YR.

Jag är en riktig hopplös optimist i allt. Om en väderlägsrapport visar dåligt väder byter jag illa kvickt till nästa prognos och har inga problem med att iskallt vända kappan efter vinden och välja att tro på den med mest fördelaktigt resultat. Oavsett om den stämmer eller ej så ger den mig en gnutta glädje och hopp för stunden. Som tur är visar alla mina alternativ en knallgul sol utan ett moln i sikte.

Bröllopet börjar inte förrän på torsdag kväll, men vi bestämde oss för att kombinera med semester! Bäst av allt är att många vänner tänkt samma briljanta tanke så vi kommer vara en hel drös på plats. Som en Språkresa fast i vuxenålder.

Klänning Adoore.

Fick så många frågor på min instastory när jag packade. Den här klänningen är från Adoore, en riktigt midjetjänare som sitter som ett andra skinn beroende på vilken storlek du väljer. Dock har jag samplet på mig som är 4 cm kortare än den i produktion. Så den riktiga är lite längre. Jag har strl S. Men då sitter den likt en korsett, snortight. Om man inte gillar klaustofobitighta fodral, skulle jag bära en M.

Blev så glad när jag såg att puddingen Michaela Delér hade på sig stassen på mammagalan häromdagen. Så satans stilig i den! Är men är helt magisk på klänningen.

Det här är ett fynd som jag köpte på 70 % rea för något år sedan från australiensiska Acler.

Den här soliga kjolen är ett nytt kap från Topshop!

Ska länka alla produkter så fort vi kommit fram till hotellet för bloggar från mobilen!

Puss på er!


4 kommentarer



4 kommentarer om “Mot Grekland”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så fin den svarta klänningen är!

    Svara
  • Du glömde den Lila! Varifrån är den?? 😍

    Svara
  • Jaaa vart är den lila ifrån Petra??

    Svara
  • Petra! Du som är grym på inredning – jag letar febrilt efter inspiration för underrede till ett runt marmorbord för 6 pax. Vill inte ha ben i vägen för folk som sitter om man vill klämma in 8 pax men alla förslag min designer ger mig är så fula och allt jag skickar till honom går bort pga för ostadigt. Hra googlat mig blå, sökt på Instagram och Pinterest men hittar bara fula ben eller tjocka pelare. Hjälp!

    Svara