window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:00 | maj 25, 2019

Weddingcrasher

Petra Tungarden klanning-8

Topp H&M, Kjol Ganni, Väska Jacquemus, Sandaletter & Other Stories, Namnhalsband Safira, Halsband med snäckor C’Shell.

Nu står ni säkert i badrummet och gör er redo för aftonen eller så har ni dragit på er mjukiskittet och krupit upp i soffan. Själv befinner jag mig på bröllop en bit utanför Örebro, mitt nya fritidsintresse, haha. Den här gången är det två kompisar till Markus som säger ja till varandra. Jag känner ingen förutom brudparet, men kan tycka att det är lite kul, då kan man dra till med riktigt fula dansmoves på efterfesten. Hoppas jag får en solig herre till bordet. Kommer snart vara proffs på att bryta isen på bröllop.

Jag känner mig riktigt taggad, satt bara hemma igår och jobbade förutom när en kompis kom förbi på ett glas vin för att prova igenom min garderob inför hennes stundande bröllop nästa vecka som jag ska på. Kan inte förstå att jag åker iväg till Aten en hel vecka på tisdag med massa nära vänner, vilken drömstart på sommaren.

Petra Tungarden klanning Petra Tungarden klanning-3

Petra Tungarden klanning-7

Petra Tungarden klanning-5


1 kommentarer



1 kommentarer om “Weddingcrasher”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här