Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:31 | maj 23, 2019

En slagen hjälte.

Puck

Just nu värker det i mitt mammahjärta. Jag har en luden slagen hjälte i mitt knä, som är helt slut. Hennes små andetag dunkar mot mitt lår, det gör mig trygg. Hade aldrig i min vildaste fantasi kunnat tro att man kunde älska en hund så här mycket. Puck är min lilla bebis. Imorse när jag och Uchenna var nere och hämtade några saker i källaren hörde jag hennes skall på innergården och sprang upp, då hade hon brottat ner en humla och bränt sig tror jag. Den låg och sprattlade nästintill död, så jag bestämde mig för att göra slut på lidandet. Gick för att hämta en servett och när jag kommer tillbaka ser jag hur Puck smitit in genom dörren och äter upp den.

Efter det börjar kräkningarna, såg även att hon nafsat i sig en hel del gräs i spyorna. Hon kräktes från och till i tre timmar – men nu verkar det äntligen slutat. Men hon har vägrat dricka. Efter inrådan från veterinären har jag sprungit och köpt vätskeersättning och en spruta. Så nu har hon fått i sig lite vätska iallafall, så nu ligger hon här helt däckad i mitt knä, hon vill bara sova. Han sa att jag skulle åka in om hon fortsatte kräkas.

Skulle egentligen iväg på en middag ikväll, men avbokade den så hon får åka hem och vila. Vill inte släpa iväg henne. Jag tror verkligen inte att det är någon fara med Puck, förutom att hon behöver återhämta sig, men man blir ju så orolig för de små liven.

Herregud, hur kommer det bli sen när man får egna barn. Man kommer ju vara ängslig konstant. Det måste vara en konstant pågående oro. Kan man gå en kurs i det, så överlever du rädslan. Måste vara så otroligt hjärtskärande att se ens barn må dåligt. Kan inte ens föreställa mig hur det känns.


4 kommentarer4 kommentarer om “En slagen hjälte.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha, hög igenkänning! Är en sån hönsmamma till min hund 😂 Älskar henne mer än allt så förstår inte hur jag ska kunna älska ett barn lika mycket eller mer🤷‍♀️😅

  Svara
 • Lille Pucken då, krya på dig!!

  Så är det med barn. Jag är inte orolig över de små sakerna som feber och förkylning men vi har hunnit gå igenom en operation av illa bruten tumme, fyra stygn mellan ögonen osv. Det är jobbigt men man klarar det också. Såklart.

  Svara
 • Puckis!!! <3 Dom vill aldrig dricka efter att dom kräkts, så jääkla envisa haha.. Stella beter sig likadant när hon varit dålig. SUPER med vätskeersättning, vet inte vilken du kör men annars är klassikern: koka upp en halv liter vatten, ha i en matsked strösocker och en tesked salt, låt svalna. Klassisk gammal vätskeersättning som till och med Stella gillar! Tror sockret gör susen haha <3 krya!! //Sofia på CUBE

  Svara
 • Även små mängder salt kan vara livsfarligt för hundar så som veterinär rekommenderar jag inte att man ger sin hund salt.

  Svara