window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:17 | maj 22, 2019

Nu gör vi plats på lagret!

adoore-sport-

Nu dundrar alla sommarplagg in på vårt Adoorelager – och utrymmet räcker inte riktigt till, därför har vi sänkt sportkollektionen med 50 %. Erbjudandet gäller fram till söndag kväll.

 

Adoore Sport Traningsklader Glittriga traningsklader Adoore

Beige workout set

1. Topp 2. Sport-BH 3. Jacka

Det bästa med Adoore är att jag får designa plagg som jag själv saknar på marknaden. Och något jag sökt efter som en galning är snygga sporttoppar med en stabil inbyggd bh som verkligen ger stöd, så man slipper alla fula omatchande sporttoppar som sticker fram under plaggen.

En annan sak som jag stört mig på är att träningstoppar ofta är för lågt skurna under armhålan och bröstet, ni vet så det känns som att huden hänger ut och man får en sideboob. Därför valde jag att lägga till ett parti som verkligen täcker det, så allt sitter på plats. Linnet är tight med en drapering framtill så att plaggen inte smiter åt för hårt över magen. Man vill ju få en fin siluett, men kunna andas.

Sedan vill jag såklart slå ett slag för vår träningshoodie som verkligen är midjans trotjänare, då cut outsen gör att den smiter åt precis där.

Burgundy workout set adoore

1. Topp 2. Jacka 3. Sport-BH

De matchande kitten kommer i tre färger: skirmande grönt, skimmer/beige/guld och skimrande burgundy/brun.

Mesh-workout-tights-adoore

1. Gröna tights 2. Beigea tights 3. Bruna tights

Black-workout-set-adoore

1. Zip top 2. Tights 3. Gymväska

Den ziptoppen sitter som ett andra skinn och ger verkligen en snygg sileutt. Träningstightsen är med förstärkning och dubbelkompression, så de shapear verkligen kroppen.

Ryggsäcken har varit min lifesaver hela våren, sedan jag fick Pucken. Äntligen är det inte jobbigt att bära runt på hela sitt liv dagarna i ända. Den rymmer verkligen ALLT. Att jag inte förstått storheten med ryggsäck tidigare, den insikten hade räddat många kånkande promenader.

Adoore gym top

1. Beige topp 2. Grön topp 3. Brun topp

Det här är ett annat plagg jag personligen trånat efter. Ett linne med smala spagettiband och inbyggd bh. Perfekt när du ska gymma, yoga, köra barr, ta en PW. Alla toppar har alltid så maffiga breda band och jag ville designa ett som var nättare.

Glittriga traningsklader Adoore


4 kommentarer



4 kommentarer om “Nu gör vi plats på lagret!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej! Hur är storlekarna på Adoore sport, små/stora? Vad har du för storlek i dina plagg? Tack!

    Svara
  • Hur är storlekarna?

    Svara
  • Hej!

    Jag hade hem sportjackan på prov, men jag undrar verkligen vad tanken är med den rundade formen nertill på jackan är?

    Jag är inte överviktig, men har en lite putig mage trots att jag är size small 😉 , men den rundade kanten nedtill verkligen framhävde magen enormt mycket så att jag såg gravid ut, och som att jag verkligen inte försökte dölja det… Haha!

    Jag brukar föredra plagg som istället är något kortare precis framtill och då någon millimeter längre ner mot sidorna/höften, istället för tvärtom. Då får man illusionen av att man har längre ben och är något slankare än vad man är (samma tanke som att stoppa ner tröjan i byxan/kjolen framtill).

    Eftersom du brukar vara intresserad av att trolla och förhöja med olika former och snitt, så tänkte jag att detta kanske skulle vara uppskattad kritik.

    I övrigt tycker jag kollektionen har fantastiskt fin, älskar färgerna och glansen! Övervägde till och med att sy om nederkanten på jackorna hos en sömmerska för att ta bort det rundade, men kom fram till att detta antagligen inte skulle vara genomförbart om jag inte bytte dragkedja också, och det kändes som ett lite väl stort projekt, haha! Så tröjorna var tyvärr tvungna att åka tillbaka. 🙁

    Svara
  • Ett extremt stort plus är att plaggen inte har några axelsömmar! För mig som är en small men med axlar som en large är överdelsshopping oftast fullkomligt hopplöst då axelsömmen oftast är markerad, vilket får precis allt att se, och kännas, för litet på mig. Det är inte sällan även de största storlekarna är för tighta i axlarna, trots att plaggen i övrigt sitter som tält! Så TACK för det, och hoppas att du fortsätter med denna detalj till nästa kollektion, och kanske även en tanke att ta med till när du ska designa vardagsplagg med! 🙂

    Svara