window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:48 | maj 20, 2019

Bröllop på Marstrand!

Brollopsoutfits-4

Nu kikar vi på den här panghelgen gänget! Innan avfärd hann jag med en pressfrukost och dumpade Pucken på kontoret. Sedan packade vi in oss i bilen och började bila ner till bästkusten.
Brollopsoutfits-6

Fick så många frågor om min ”klänning” som egentligen är en topp (klick) och en kjol från Nelly, från förra året.

Vi hade en riktigt kul nedfärd. Jag agerade sminkös i bilen, sedan svidade vi om till finkläder på en thaikiosk.

Vi hann avverka en och annan selfie under de fem timmarna i bilen. Det var inte en lugn stund under resan, haha. Alla medresenärer gillar nämligen att öppna sin käft konstant.

På fredagen hade nämligen brudparet bjudit in till hattfest i Malins föräldrarshus. Temat var amerikanskt collegeparty.

<3

De här var de enda bilderna jag lyckades ta på hela kvällen. När klockan slog åtta slussade två bussar oss vidare till bröllopetsslutdesination, nämligen Marsstrand. Väl framme kastade vi in väskorna på rummet och gick ner till hotellets bar för att runda av kvällen. Vi kom ändå i säng skapligt eftersom festen började redan på eftermiddagen.

Brollopsoutfits-17

På lördagen gjorde vi oss bröllopsredo, sedan möttes vi upp på Wärds och åt en långlunch. Jag beställde in det bästa jag vet, sill. Mmm… dränkt i smält smör med västerbottenost och färskpotatis. Riktigt fint.

Sedan traskade vi några meter till kyrkan. Allt är så nära på Marsstrand, de är inga distanser, perfekt för bröllop.

Vigseln var så fin. Som jag skrev tidigare är Malin, bruden, ganska tuff, med skinn på näsan – och det gjorde mig extra rörd att se henne i den situationen, helt utan gard. Åh, de var så vackert allting – de är så självklara för varandra. Killen som sjöng hade en helt makalös pipa.

Mina fina favoriter. Jag, Andy och Linn lärde känna varandra när vi var i Santa Barbara. Jag och Andy var och hälsade på en annan kompis, när vi snubblade över Linn och Malin som bodde med vår kompis, de var där ett år för att plugga (läs: festa). Sedan dess har vi varit galet tighta.

Yay! Herr och fru Håkansson.

Hur tappa hakan vacker var Malin i sin stass? Den satt verkligen som en smäck.

Jag hade på mig vår Adoore Athens klänning, den är så smickrande. Man känner sig så kvinnlig i den, den smiter verkligen åt på de rätta ställena, sedan älskar jag tyget framtill som trollar bort den bästa laktosmagen. Man behöver liksom inte gå och tänka på lilla kulan utan kan spänna ut magen bäst man vill, riktigt soligt. Dessutom sitter den ganska tight över bysten, så det blir typ som en inbyggd bh, så slipper man hålla på och tjafsa med sådana där geléfilér. Eller jag har typ aldrig kunnat ha sådana ändå, tyngdlagen ni vet. Men för dem som de fungerar för.

Hade dock glömt mina soliga ”bröstskydd” hemma så fick bjussa på lite nipples, men det var väl härligt för allmänheten.

Brollopsoutfits-34 (kopia)

Tycker alltid det är svårt med väskor till bröllop, men den här fungerade ju. Man vill ju ha någon glansig till glansiga material.

Sedan som av ett trollslag sprack det upp och blev klarblå himmel och strålande sol. Vi traskade vidare till Rådhuset efter vigseln för en fördrink. Måste bara flicka in och tipsa om våra gyllene svindlande klackar från Chiquelle som jag köpte till tärnorna på vårt bröllop. Alltså de är livets skönaste skor och då går jag ungefär lika skevt som den nya abortlagen är i Alabama. De kostar en femhunka och är löjligt bekväma trots att klacken är ganska hög.

Hej bästis!

Hej man!

Efter drinken traskade vi ytterligare 100 meter ner till ”Såsen” som inbitna Marsstrandbor säger. Så pampig byggnad.

TAGGADE!

Lika ståtligt och pittoreskt invärtes som utvändigt.

Middagen leddes av Sveriges kanske roligaste toastmasters som levererade en standup, följt av en drös roliga tal. Middagen var helt magisk och så generös med skaldjur till förrätt, en riktigt fin firre (torsk) till varmrätt och kanske världens smarrigaste efterrätt. En toscakaka med kardemummagrädde, hej då.

Japp, ni fattar nivån på efterfesten. Var kvar sist och vrålade ikapp till Carola. Är ”Säg mig” världens bästa låt?

Alltså wow TACK från botten av mitt hjärta för världens bästa och roligaste helg!


7 kommentarer7 kommentarer om “Bröllop på Marstrand!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så härligt! Hur är storleken på de fina skorna?:)

  Svara
 • Jag har en 39:a : )

  Svara
 • Hur tänker du kring att ha en dömd brottsling i ditt umgänge? Går det att fortsätta umgås på samma sätt som tidigare? Jag menar droger är ju inte ok!

  Svara
 • Nu vet jag inte vem du syftar på, men så vitt jag vet tar inga av mina vänner droger. Så du har nog fått det där om bakfoten : )

  Svara
 • Ja!! Säg mig är världens bästa låt! Å tack fina du för en bra start på tisdagen med att läsa din blogg! xx Charlotte

  Svara
 • Heter Marstrand:)

  Svara
 • Hej fina!
  Får jag fråga hur du gör med brösten i din ursnygga klänning? Smider den åt tillräckligt så att bröst med en D-kupa hålls på plats? Känns som att konturerna av en BH bara skulle förstöra.
  puss!

  Svara