window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Kicks

06:30 | maj 19, 2019

Live every day as if it is a festival.

Kicks Beauty Festival Kollektion-7_pp

Nu kommer nästa supersläpp från Kicks! Alltså wow, har sagt det tidigare men måste säga det igen – de har verkligen steppat upp, kvalitén på deras nya produkter är helt magisk. Nu släpper de en festivalkollektion som är framtagen för att få dig i rätt partystämning inför sommarens alla festligheter. I år är det flera stycken som går av stapeln bara i Stockholm, så jag kan tänka mig att det finns otaligt med soliga festivaltillställningar ni ska gå på runt om i landet. Vare sig du vill gå all out Coachella style i din sminkning eller vara lite med subtil så finns det något för dig. Alla produkter (kanske inte paljetterna) funkar såklart lika bra till vardags.

Kicks Beauty Festival Kollektion

Paljetter – klick! 

För den som vill maxa festivalsäsongen är dessa paljetter den ultimata festivalkompanjonen. Funkar lika bra till maskerad som festival, framför allt är det skönt att kunna klistra på dom i ett svep och slippa pilla med lim. Smacka bara på paljetterna i valfri kombination och ge dig ut i festivalnatten! På Kicks event för kollektionen, klippte sminkösen isär dem och applicerade även dessa på kroppen – tips, tips!

Kicks Beauty Festival Kollektion-6

Så här!

Kicks Beauty Festival Kollektion-5

Kicks Beauty Festival Kollektion-6_pp

Limited Edition Festival Collection Face Jewellery

Det tar några sekunder att applicera dem.

Haha, skulle lugnat mig med glittret för såg ut som Mike Tyson när jag var klar eller duden i baksmällan. Det var finare med en över och en under, som bilden ovan. Men som sagt man kan klippa och klistra hur man vill.

Haha, inte som när jag var unicorn och det tog många svordomar, fingerfärdighet och klister för att få fast all strass.

Highlighter – klick!

För den mer blyga festivalbesökaren är det full fokus på glow, och det får du allra bäst med Kicks nya highlighter som ger den perfekta lystern när solens strålar möter den. Den ger verkligen så fint skimmer, bad Angelica ta en bild vid fönstret så man verkligen skulle se.

Kicks Beauty Festival Kollektion-9

Jag tycker att highlightern appliceras finast med Kicks mjuka sminkborste som med lätthet applicerar highlightern på sin plats. Borstarna kommer i festlig rosa kulör.

Limited Edition Festival Collection Eyeshadow Palette

Min personliga favorit är denna ögonskuggspalett som har galet bra pigment (!), skuggorna känns nästan krämiga och är väldigt lätta applicera. Färgerna går i naturens toner så att allting passar ihop, varma jordnära toner med en mörkare toktjusig skogsgrön och mörklila. Paletten är inspirerad av kristaller för att du ska kunna skina hela natten lång.

På bilden ovan har jag de ljusare varmare färgen som är perfekta för att markera globlinjen och göra en snygg och enkel vardagssminkning. Jag har använt ”Beats” som bas och ”Peace” och ”Heavy Metal” som skugga.

Jag och Puck var förbi Kicks Festivaevent i onsdags för att se sminkproffset Evelina Forsell ge en masterclass i hur man fixar sommarens hetaste festivallooks.

Puck och Sigge paxade fotosoffan.

Kicks Beauty Festival Kollektion-14

Jag hade med mig mamma (som sin dotter är en riktig skata och älskar allt som glimmar) som fick en festival sminkning.

Kicks Beauty Festival Kollektion-17

Evelina hade med sig sin bästis som modell.

Limited Edition Festival Collection Eyeshadow Palette

Hur fint? Hon har använt sig av festivalpaletten, älskar den gröna skimrande skuggan mitt på locket. Kanske ska rocka den här looken på bröllopet i helgen. Japp, ska på ett till bröllop nästa helg.

Kicks Beauty Festival Kollektion-23

Amen ni ser ju livets färger, gillar verkligen brända toner på ögonlocken. Gärna toner som drar lite åt det bränd bruna röda hållet.

Kicks Beauty Festival Kollektion-25

Limited Edition Festival Collection Large Eyeshadow Blending Brush

Den här penseln är MAGISK! Har den både för att applicera ögonskugga, den är riktigt bra att skugga med så det ser naturligt ut, men också grym att använda som contouringborste för nästan och punktmarkera highlightern.

Kicks Beauty Festival Kollektion-24

Limited Edition Festival Collection Cheek Brush

Kollektionen består av tre borstar. Jag applicerar brunpuder och skuggor med den snedskurna i mitten. Den stora har jag använt till mitt transparenta puder och till kroppen.

För att få festivallooken att hålla hela natten är det värt att grunda med KICKS nya Skin Protecting Primer och avsluta sminkningen med Dewy Setting Spray.

Så sitter maken stensäkert hela kvälllen och natten lång!


1 kommentarer



En kommentar om “Live every day as if it is a festival.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här