Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

06:30 | maj 17, 2019

Everyday Outfit – och gamla skaldjur på hjässan?

Petra Tungarden Outfits-35_pp

Kavaj Arket, Kostymbyxor Arket, Tröja H&M, Väska Jacquemus, Halsband kedja Safira, Snäckchoker Safira, Örhängen Safira, Ringar Safira.

God morgon babes!

Då vare fredag igen! Flög upp ur sängen när klockan ringde vid 06.00 imorse, för idag är det inte vilken dag som helst utan en nära vän till mig gifter sig i helgen, så om några timmar hoppar jag in i bilen med ett riktigt taggat gäng som ska ta oss ner till Götet. Men innan dess ska jag hinna med en pressfrukost och lämna över Pucken till Emelie på kontoret. Och packa, haha. Inte riktigt hunnit ta tag i den biten än.

Men först ska jag springa ner i källaren och leta upp en hatt som jag ska ha på dagsfesten i eftermiddag. Har ju haft x antal hattfester i mina dagar, så har en hel del kvarglömda guldkorn nere i vårt källarförråd. Vårt förråd är som garderoben på en nattklubb, man kan hitta precis vad som helst därnere, haha. Man skulle kunna tro att vi bott i vår lägenhet i över 20 år om man vågar sätta sin fot innanför förrådsdörren. Markus har gett upp och bara slutat gå ner. Han blir lika irriterad på mig varje gång han sätter nyckeln i låset och möts av KAOSET. Måste, måste, måste styra upp det där – men tiden räcker liksom inte till.

Tillbaka till storyn. Det är alltså hattfest. Jag hade storslagna planer (som alltid, haha), skulle byggt en stor pjäs föreställande en skaldjursplatå (eftersom vi kommer vara på ”bästkusten”). Men har såklart inte lyckats få tag i några platsskaldjur och det kändes lite magstark att gå runt med gamla uppätna kräftor på hjässan. Även om det med största sannolikhet hade gjort succé, även fast så många antagligen inte hade vågat (läs: velat) närma sig då jag antagligen hade luktat som resterna från en bättre kräftskiva. Så nu får vi se vad det landar i, kan bli vad som helst – sitter nog och trycker på 25 riktigt festliga huvudbonader, om jag lyckas lokalisera påsen bland all skrot.

Wish me good luck!

Petra-Tungarden-Outfits-36_pp

Har rockat den här looken tre dagar i rad. Så himla bekvämt när man kan slänga på sig samma kläder på morgonen utan att tänka. Byxorna är nämligen så där riktigt höga i midjan som får mitt hjärta att smälta och tröjan är ett kap från H&M.

Petra Tungarden Outfits-30

Som ni kan förstå föll jag handlöst för den maffiga kedjan som dinglar runt min hals, skata som jag är.

Petra Tungarden Outfits-31  Petra Tungarden Outfits-34


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här