window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:50 | maj 17, 2019

Kan du inte tipsa om snygga klänningar att ha på sig som gäst på bröllop!

snygga klanningar till brollop

Uchenna: Klänning Arket, Väska ATP Atelier Moi, Petty: Klänning Zimmerman, Väska Jacquemus, Pumps Zara.

En av de vanligaste frågorna i mitt kommentarsfält och på instagram just nu är: ”Kan du inte tipsa om snygga klänningar att ha på sig som gäst på bröllop”.

Och det är väl självfallet! Allt för er, gillar verkligen när efterfrågar och önskar inlägg, då känns det extra kul att göra dem. Så skrik gärna till högt och ofta i kommentarsfältet, så blir jag överlycklig.

Vi har ju en flik på Her Hour som heter ”Wedding” och där har Pålle och Uchenna gjort flera snygga plock där ni kan välja och vraka bland massa snygga stassar till sommarens festligheter som lurar runt krönet. Men för er som missat det kommer länkar till de plocken här igen!

Brollopsgast klanning

Klanning brollop

4 färger att bära på bröllop i sommar.

Bröllopssäsongen är på ingång och du kanske funderar över hur du ska förbereda dig och till och med… hur du ska klä dig? Outfits för bröllop kräver planering, därför har vi plockat fram 26 klänningar som förhoppningsvis hjälper dig lite på traven. Vi har tagit inspiration från fyra modevänner som träffat helt rätt när det kommer till färgval – det finns nämligen fyra färger som visat sig vara lite extra populära hittills i år.

Klanning brollop

Snyggaste klänningarna från Elle Style awards.

Kladkoder brollop

Klädkoder på bröllop – klicka här för att läsa artikeln.

Vi står inför en tid då inbjudningar till festliga evenemang dimper ner i brevlådan lika frekvent som reklambladen. De flesta inbjudningar innefattar en klädkod, vilket mer ofta än sällan bidrar till förvirring. För att du ska slippa oroa dig över etikett och klädkoder har jag rett ut vad respektive klädkod betyder. 

Tarnklanning brollop

Tärn- och balklänningar för sommarhalvårets alla tillställningar.

Som blivande sommarbrud har du nog redan börjat fundera på vad tärnorna ska bära, eller kanske har du en stundande bal som väntar i vår? Oavsett är långklänningar en djungel som ibland kan vara svår att navigera sig i. Vi på Her Hour har därför lokaliserat våra favoritklänningar att svassa sig igenom denna vår i, allt ifrån de lyxigaste sidenklänningarna till de mest färgglada budgetvarianterna.


3 kommentarer3 kommentarer om “Kan du inte tipsa om snygga klänningar att ha på sig som gäst på bröllop!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Den gula off-shoulder klänningen som Sara har på sig är ju helt fantastisk!!! Har letat som en tok och den verkar inte säljas längre. Men om nån mot förmodan skulle ha en och vill sälja så snälla svara på denna kommentar 😍

    Svara
  • En annan önskan: PODDEN!! när kommer den? 🙂

    Svara
  • The color of your clothes is very good, the style is very fashionable, I don’t know where I can buy it.

    Svara