Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:33 | maj 15, 2019

Svara på samma frågor som för 5 år sedan.


Vem var den senaste du pussade?

5 år sedan:  Mira idag på lunchen. Jag hade precis målat på läppglans så hon blev helt kladdig. Mysigt!

Idag: Pussade på Pucks mjuka gosiga mage i sängen imorse.

Gillar du någon nu?

5 år sedan: Jo, men det gör jag nog.

Idag: Till och med älskar! WHAT!

Dejtar du någon just nu?

5 år sedan: Det tror jag, haha.

Idag: GIFT, HELLO!? Hur gick det till? Från supersinglarnas supersingel till ring on my finger.

Vad gjorde du inatt?

5 år sedan: Då drömde jag om bröd. Jag höll på att föräta mig på Brunkebergsbageri. Vet inte om det hade något med mitt kolossala brödintag under måndagen att göra och min extrema magvärk efter. Alltså ni måste smaka på mackorna på Brunkebergs – så jävla goda man dör lite.

Idag: Livets kontraster. Sprang och torkade bajs, sprayade Vanish Carpet för glatta livet och blev väckt var tredje timme av bajsdoft. Puckens nya foder tog nämligen slut igår, trodde vi hade en påse till hemma, men det hade vi såklart inte. Så hon fick hugga in på sitt gamla – och det gick käpp rätt åt helvete. Så nu har jag expressbeställt nytt och köpt probiotika till henne.  

Hade du blivit glad om din kille friat till dig?

5 år sedan:  Jag hade nog blivit helt överlycklig om jag nu hade kille, haha. Min bästa kompis förlovade sig nämligen i helgen.

Idag: Nämen, jag blev helt överrumplad, chockad och kände mig såklart som världens lyckligaste tjej – allt på en och samma gång. Herregud, måste vara en sådan festlig person då han friade efter ett år tillsammans (skoja!).

Här kan ni läsa allt om förlovningen! 

Vill ni lyssna på vårt poddavsnitt om förlovningen? Då kan ni göra det här – klick!

Klackskor eller sneakers?

5 år sedan:  Jag älskar sneakers. Men även klackar. Däremot har jag så fruktansvärt sneda fötter så jag går sönder alla klackar efter en månad. Så jag kanske måste säga sneakers, de har längre livslängd.

Idag: Lika jävla sneda fötter, om inte skevare idag. Nu har man ju blivit hund, så jag kan inte glassa ner på stan i svindlande klackar på min hoj längre, så i dagsläget blir det mycket låga pjucks. Ska börja rusta upp kontoret med klackar, så man kan svida om lite snyggt på plats istället.

Hello mina gamla favoritjeans, haha.

Kjol/klänning eller jeans?

5 år sedan:  Åh, älskar klänning! Gärna klaustrofobitighta fodral. Men jag älskar jeans med. Helst bootcut.

Idag: Men gud, klänning alla dagar i veckan. Insett att jag inte är rustad för att vara inlåst i skavande jeans och stickiga tröjor i lager på lager. Fullkomligt älskar känslan av bara ben – luftigt, härligt och så himla bekvämt. Däremot så föredrar jag fortfarande plagg som smiter åt som en strypsnara i midjan, likt en korsett – smått motsägelsefullt kan tyckas.

 

Nuvarande hårfärg?

5 år sedan:  Blond

Idag: Fortfarande blond. Är ju väldigt ljus i mig själv, har försökt att färga håret mörkare i perioder, men problemet är att när barret växer ut ser det ut som jag är kal i skalpen, då det är så ljust.

Haha, hade riktigt barbiehår på den tiden. 

   

Älskade den här hårfärgen, men problemet är att det släpper så fort, det blir dassigt på någon vecka.

 

En gammal bild, men så här ser mitt eget bar ut, det blir aldrig längre än så här dessvärre.

Tack gode gud för Emelie och Hairtalk.

Senaste tiden har vi färgat det lite varmare.

Skostorlek?

5 år sedan: 38-39

Idag: Måste nog svara samma, haha. Är nog egentligen 39, men har under åren pressat ner mina arma tår i för små skor.

 

Längd?

5 år sedan: 177

Idag: Jag och Markus har skämtbråkat om det här och nu landat i att jag hade en bra dag – och att jag egentligen är 176 cm ovanför marken. Men viktigt att poängtera är att det står 177 cm svart på vitt i passet.

  

Civilstatus?

5 år sedan: Ogift.

Idag: GIFT! Knäppt och så fint på samma gång.

Har du någonsin vart kär?

5 år sedan: Ja!

Idag: Ja! Till och med sagt jag älskar dig en massa gånger.

Har du någonsin fått ditt hjärta krossat?

5 år sedan: Ja

Idag: Många gånger.

Har du någonsin krossat någon annans hjärta?

5 år sedan: Ja

Idag: Ja!

Är du rädd för att starta ett förhållande med någon?

5 år sedan: Livrädd

Idag: Var verkligen dödsskraj. Förstod inte hur det hela gick till, det gick så snabbt, var så enkelt och självklart.

Saknar du någon just nu?

5 år sedan: Ja, min bästa kompis Mathilda som flyttat till Tyskland.

Idag: Kan sakna farfar och hans drinkar på landet. En träskål med jordnötsringar och GT nere vid vattnet på vårt forna landställe på Djurö. Jag fick inte balja i mig rusande dryck såklart, men de vuxna.

Så här kul var det på Siesta.

Har du någonsin blivit jagad av polisen?

5 år sedan:  Ja, en gång när jag var på Siestafestivalen i Skåne, närmare bestämt Hässleholm och jag försökte planka in på campingen för att hångla med en kille som jag träffade på en konsert kvällen innan. Då sprang en polis eller okej, vakt efter mig och bar ut mig. Det blev inget hångel.

Idag: Ja, har ju fortfarande blivit jagad där i Hässleholm. En gång fick jag åka polisbil hem till en kompis i Göteborg. Jag hade blivit av med min telefon och glömt adressen. Så efter mycket om och men fick jag en polisbil att söka upp adressen och eskortera mig hem då jag förlorat mitt sällskap på stan. Kanske inte jagad.

Tror du på spöken?

5 år sedan:  Jag gör nog det. Eller jag skulle nog vilja säga att jag tror på andar.

Idag: Helt klart! Fast är fortfarande insnöad på andar-spåret. I min första lägenhet var jag tvungen att be spökena/andarna lämna mitt hem för de hemsökte mig de första två veckorna varje natt.  

Skulle du vilja dricka dig full nu?

5 år sedan:  En whisky sour sitter aldrig fel. Men jag väntar nog med alkoholintaget tills på torsdag då jag ska dricka drinkar med mina syrror och lilla pappa.

Idag: Nja, precis tränat så känner mig som hälsan själv. Men framåt helgen kommer det nog läskas i halsen igen, då det vankas bröllop deluxe. Föredrar fortfarande sura drinkar, men har en ny favorit med en rökigare whisky nämligen Penicillin. Inte lika söt som en Whisky Sour, man kan typ säga att det är Whisky Sours kaxigare storebror.

Har du kvar din första webcambild?

Haha, måste nog vara någon av dessa. Kvalitén var lite sämre då än den är idag.

Brukar du skratta för dig själv?

5 år sedan: Ganska ofta.

Idag: Oh yes!

Sover du med eller utan kläder på dig?

5 år sedan:  Jag sover nog nästan alltid naken. Ibland har jag nattlinne. Men oftast helt naken.

Idag: Sover fortfarande naken. Men är väldigt bra på att somna med kläder i soffan då och då.

Hur många kuddar har du i sängen?

5 år sedan: För många, haha. Just nu svämmar sängen över av kuddar. Jag har kanske 8 stycken.

Idag: Har typ en mur av kuddar, men sover med en.

Då var vi kanske så här gamla. Jag och Mickan.

Har du någon gång spytt på fyllan?

5 år sedan: Att jag spyr överlag hör till ovanligheterna. Avskyr att spy. Men jag minns en gång när jag var yngre och var på en hemmafest och blev super fjortispackad. Så min kompis mamma fick skjutsa hem mig. Det var nyår och mina föräldrar hade en stor fest hemma. Då staplade jag rakt in i vardagsrummet och kräktes framför hela sällskapet.

Och en gång spydde jag på Michaelas gamla pojkväns skor. Hennes första pojkvän Jonathan. Fräscht.

Sedan dess har jag nog knappt spytt.

Idag: Japp, håller mig till storyn ovan. Har en annan riktigt trevlig kaskad historia på lager. När jag och Forni DJ:ade i Kinna. Jag drack shots från en killes mage (!?) och stoppade en toalettborste i halsen för att spy. Obs, väldigt längesedan. Borde vara preskriberat.

(OBS, väldigt gammal bild, haha! Bjuder på den).

Sover du på någon särskild sida?

5 år sedan:  Jag är vidrig att sova med. Jag sover på mage som ett litet barn och tar gärna upp hela sängen. Älskar dessutom att ligga på människor.

Idag: Sover alltid på vänster sida av sängen. Och ligger som ett stort kors, tar nog  upp 70 % av vår säng, Puck tar 10 % och Markus får resterande 20 %. 

Vill du ha barn?

5 år sedan:  Jag vill jättegärna ha massa barn. Men inte än.

Idag: Har nog bantat ner mitt”massa” till 2. Men är väldigt ödmjuk inför att det kanske inte går eller kan ta lång tid. Men om jag fick drömma så 2-3 stycken små köttlimpor.

 

Välj ett ärr på din kropp?

5 år sedan:  Jag har ett på armbågen. Efter att jag skulle springa rakt in i en glasdörr när vi spelade in en skräckfilmspilot uppe i Kilafors. Behöver jag berätta mer, haha. Ytterst oklart. Det gjorde i alla fall jätteont.

Idag: Japp, typ mitt enda ärr. Och enda skräckfilmsdebut. Herregud, måste typ leta fram den gamla piloten, poppa popcorn och ta fram skämskudden.

Att jag har spelat in en skräckfilmspilot är för sjukt.

Flirtar du mycket?

5 år sedan:  Jag tror det. Fast nog mera omedvetet. Tror jag är väldigt social med mycket livsglädje som lätt kan misstolkas för flirtande. Är dessutom en väldigt fysisk person, som älskar att röra människor jag pratar med, främlingar som bekanta.

Idag: Jag är väldigt fysisk som person. Men flirtar inte längre, haha. Men är nog väldigt öppen och inbjudande i min personlighet oavsett vem jag pratar med.

Hur gammal är du om fem år?

5 år sedan:  Helvete, då är jag 31…

Idag: OMG! DET ÄR JU NU! Hahah!

 

Vilken är den konstigaste presenten du gett bort?

5 år sedan: En gång gav jag Michaela en stripptease av en känd blå brittisk glittrig kanin. När jag jobbade med nattklubb på Berns.

Idag: Japp, topp ett konstigaste presenten.

  

Vad är det konstigaste du fått?

5 år sedan:  En gång fick jag ett halvt ton med cola light burkar av Ida.

Idag: Hmm… svårslaget!


12 kommentarer12 kommentarer om “Svara på samma frågor som för 5 år sedan.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här