Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

07:39 | maj 15, 2019

Hade ni kollat?

Godmorgon babes!

Igår sprang hela dagen förbi i ett nafs. Vi plåtade massa material till Her Hour, det är hela tanken med sajten att det ska vara mycket eget producerat material och personligt. Dock har vi inte riktigt haft tiden att få till alla fotograferingar, men plötsligt händer det. Vi hann avverka tre artiklar, som det sedan såklart kommer matchande plock till.

Frågade er igår, men frågar igen! Vad skulle ni vilja se för fler stylingar? Igår plåtade vi: ”Om vi skulle ta studenten idag”, ”Såhär kommer vi se ut på sommarens tillställningar” och ”Så klär vi oss för dejt”.

Jag är väldigt sugen på att börja med rörligt material också, måste bara hitta min nisch (göra tid) och komma igång. Jag har ju alltid varit besatt av makeovers, försökte övertala Sara Biderman att vi skulle starta ett: Trinny och Susannah fast på vårt sätt. Personligt, roligt med stylingtips. Hur kul hade det varit! Hade ni tittat? Jag och Carro Sandström gjorde ju ett liknande koncept för Metro Mode för en jädrans massa år sedan. Eller har ni några andra förslag?

Nej, nu måste jag packa min väska och springa till Kampsportslabbet, nu brinner det i knutarna. Vi hörs direkt efter passet.

Fått så många frågor om den här stassen, den kommer från &OtherStories, finns här klick!

Mina två favoriter! Har så kul med de här tjejerna hela dagarna, så glad att jag har dem i mitt liv. Uchennas klänning kommer från Ganni – och finns här! Pålles tröja kommer från Dagmar.

Min prickiga midjekorta topp är från H&M, klick. Kjolen kommer från Ganni (klick!) och pumpsen från &OtherStories (klick). Väska Jacquemus.


29 kommentarer



29 kommentarer om “Hade ni kollat?”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Var kommer den fina gröna väskan ifrån? Gillarn!!!

  Svara
 • Den är länkad längst ner ; ) Kramar!

  Svara
 • Hej hade älskat ett make over program med er två
  Hade ännu mer älskat att få en make over av dig
  Vilse i alla kläder o trender hittar inte mitt jag och stil. Blir så förvirrad

  Svara
 • Ja jag hade suttit bänkad framför det programmet och anmält mig till varenda säsong! Snälla kör!

  Svara
 • Åh, vad kul! Ska dra igång det! Kramar!

  Svara
 • Vart kommer den prickiga kjolen ifrån?

  Svara
 • Ganni, den är länkad ; )

  Svara
 • Vart kommer den fina svarta klänningen ifrån?

  Svara
 • Cos ; )

  Svara
 • älskar makeovers, hade defenitivt kollat! 😀

  Svara
 • Jaaaaaa snälla kör ett sånt program/vlogg, hade kollat och anmält mig på en gång…😍

  Svara
 • Haha, hurra!!! Ska ta tag i det ; )

  Svara
 • Hej! Vet du hur det går med Adoore-leverensen? Det står att det skulle anlända idag men det verkar inte gå att se om det är skickat/står som icke-skickat 🙂 Ser så fram emot en av dina fina klänningar!!

  Svara
 • Leveransen skickades ut igår och idag, den var lite sen för det fastnade i tullen! Men du har säkert plagget imorgon <3

  Svara
 • Jag hade definitivt tittat!

  Svara
 • JAAAA!!! 100% hade kollat!!

  Svara
 • Ja, så otroligt bra idé! Stilsäkra båda två ju. Hoppas det blir verklighet:))

  Svara
 • Jag skulle vilja ha ett reportage om när man börjar bli redo att ”ömsa skinn” när det gäller ens stil när man går från att vara 20 till att vara närmare 30 utan att börja klä sig tantigt. Jag trivs inte längre i jeansshorts som halva rumpan hänger ut ur men inte heller ”skjorta och byxor” då jag tränar varje dag och har svårt att hinna hem för att byta om mellan.

  Svara
 • Jag hör dig, amen! Haha! Kan inte heller rocka jeansshorts längre… Det var en bra idé! Det gör vi!

  Svara
 • Yey! Heja Petra! ”Klä dig som dina 30 vackra jordsnurr”
  Längtar efter inpon, då 30 är runt knuten

  Svara
 • Den prickiga kjolen är ju bara för himla fin 🙂

  Svara
 • JAAAA! Hade älskat <3

  Svara
 • Jaaaa, hade älskat ett sånt program!! <3

  Svara
 • Men herregud så snygg du är! Undrar hur den mintgröna klänningen från Stories är i storlek? Vilken har du? Tänker att jag bör ha storleken över dig nämligen.

  Svara
 • Jag har en strl 38 i min <3 Kramar!

  Svara
 • Vart kommer den vita klänningen ifrån? Så fin ju😍

  Svara
 • Zimmerman! Den med blommor : ) Finns på Nathalie Schuterman!

  Svara
 • När tycker du i regel man kan börja använda skor med öppen tå till AWen eller kvällen? Finns det någon oskriven regel i modevärlden, som med vita jeans.

  ”Vardagssnygg!”
  ”AW under sommaren”
  ”Gäst på sommarfest”

  Svara
 • The color of your clothes is very good, the style is very fashionable, I don’t know where I can buy it.

  Svara