Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:41 | maj 14, 2019

Weekly Plans

Men hello ladies!

Jag kämpar på med mina snoozningar. Varannan dag går det svinbra, men däremellan är det fortfarande tungt. Vill köpa en klocka som vibrerar på handleden när jag ligger bäst till i sömnrytm. Det får bli nästa köp. Hur går det för er mina snooze-vänner? Provade ni att köpa en vanliga väckarklocka och lägga i ett annat rum?

Den här veckan måste jag få klart massa tråkiga ekonomiska puckar. Ligger ute med massa pengar pågrund av olika saker. Blev ju av med alla företagskvitton från min Åre-resa som jag styrt för ett gäng tjejer, när min resväska blev stulen i Köpenhamn. Så försöker ringa och samla in alla utlägg från resan från samtliga restauranger och taxibolag, kul. Sedan försöker jag få tag i alla kvitton för det som blev stulet i själva väskan, det är lättare sagt än gjort. Några av de dyrare prylarna är köpta utomlands så måste maila respektive butik i varje land då GDPR gör att de inte kan gräva i mina uppgifter från Sverige.

Så tråkigt för er att lyssna på. En annan grej, insett att jag måste ta en TBC-spruta nu när jag skaffat hund som kommer hem med fästingar var och varannan dag. Markus har precis köpt fästingdroppar till Puck, så hoppas de små äckliga krypen slutar gå till attack mot vår lurviga älskling. Är droppar bäst? Eller ni som har hund vad har ni för medel?

Här kommer en försenad veckans planer.

Måndag: Måndagsmöte med Her Hour. PT-pass på Kampsportslabbet. Därefter satt jag och jobbade på kontoret hela dagen.

Tisdag: Plåtning för Her Hour. Vi ska fota: ”Om vi skulle ta studenten idag”, ”Såhär kommer vi se ut på sommarens tillställningar” och ”Så klär vi oss för dejt”. Har ni några andra klädsituationer som ni skulle vilja att vi stylade oss i?

Ska även plåta två samarbeten och skriva klart två kampanjer. Har bokat in ett megaformer pass på Becore, men får se om jag hinner med det. På kvällen ska jag på en middag på TAKO som en killkompis håller i.

Onsdag: Morgonträning på Kampsportslabbet. Kontorsjobb, Lunch med Mira och Sara på Nobis. Möte med min revisor. På kvällen ska jag på ett event för Kicks nya festivalkollektion.

Torsdag: Morgonmöte med designteamet för mitt nya projekt. Därefter ska jag filma en grej för Pandy. Sedan ska jag jobba hemifrån hela dagen och kvällen.

Fredag: Åker bil ner till Göteborg för bröllop, de har en dagsfest som går av stapeln 14.30. Ville boka tåg, då jag tycker det är skönt att kunna jobba, men alla tåg var slutsålda (!) eller okej, det fanns en avgång kvar för rimliga 2098 riksdaler (enkelväg). Men det finns flyg för 500 kr.


11 kommentarer11 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vill gärna se ”Så klär vi oss på kontoret” och då menar jag ett vanligt stelt kontorsjobb haha. Hur kan man klä sig business med en liten twist?! Hittar endast tråkiga ”traditionella” sätt att klä sig.
  Jag jobbar på ett kontor där cheferna klär sig i kostym men vi har ingen skriven klädkod dock väldigt många oskrivna regler. Till exempel inte trasiga jeans (alltså inte ”fashion-trasiga” heller), inte för urringat, inte transparenta plagg, inte för korta plagg, inte shorts, inga uppseendeväckande texter etc. Alltså inget som är kul. haha. Då jag spenderar mest tid på jobbet känns det som om jag aldrig kan köpa nya kläder eftersom jag ändå aldrig kan använda de. Måste alltid tänka: ”Funkar denna på jobbet?”.
  HUR KLÄR JAG MIG?! Vill inte vara för boring. Help pls.

  Svara
 • + 1. Har exakt samma problem!

  Svara
 • Det finns en superbra vaccintablett mot fästingar som ni kan få utskrivet på recept av veterinären och sen bara hämta ut på Apoteket. Räcker med ett telefonsamtal till er veterinär så skriver de ut det. Den håller i tre månader åt gången och varje ask innehåller två, så det räcker över hela fästingperioden. De lägger också något oerhört smaskigt i tabletterna så hundarna slukar dem direkt. Supersmidigt, och så slipper ni ge nya droppar hela tiden! Har gett det till vår hund i flera somrar.

  Minns faktiskt inte namnet, men veterinären vet ju det om ni ringer.

  Svara
 • Bravecto till hunden! Bästa grejen! En tablett, räcker 3 månader! 🙂

  Svara
 • Tips! Det finns appar där man lägger in sina kvitton. Eller så kan man fota alla utläggs-kvitton.

  Vi hade droppar till vår hund, från att ha kommit hem med 6-7 fästingar per promenad till 0 fästingar!

  Svara
 • Jag tror det är TBE och inte tuberkulos du vill vaccinera dig mot om du vill minska risk för fästingsjukdomen 🙂

  Svara
 • Vi har också tabletter, gav droppar förra året men vår hund tappade sin päls på det stället där vi satte dropparna så vi slutade med det 🙂

  Svara
 • Bravecto. En halv tablett (det räcker, är starkt) och du har en fästingfri hund i sex månader 🙂 vi har testat det mesta och detta funkar på riktigt.

  Svara
 • Såg att många redan tipsat om det, men tabletter!!! Överlägset bäst av allt vi provade genom 14 år med hund

  Svara
 • Såg att alla redan tipsat om tabletten, en av mina hundar blev super dålig av den så hittade https://www.haromi.se/barnstenshalsband-fasting-p-2007%7B2%7D49.html?gclid=EAIaIQobChMIkuyi4amb4gIVVeWaCh3TSQb_EAQYAiABEgJc0fD_BwE

  Det är bärnstenshalsband mot fästingar. Kanske flummigt men funkar SÅ bra och är fint, funkar bättre än dropparna för oss.

  Svara
 • Vår lilla toypudel blev jättesjuk av fästingmedel, däremot funkar bärnstenshalsband bra! Och är fint 🙂

  Svara