Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | maj 13, 2019

Överraskningshelg: Middag på Hallwyska, SPA, Övernattning på The Sparrow, Vinbar och Vodkapasta.

Ska vi kika på dunder födelsedagshelgen? Ja, klart vi ska! Markus hade ingen aning om vad vi skulle hitta på. Vet inte vem som var lyckligast – jag eller Markus. Överraskningar är nämligen något av det bästa jag vet, det spelar ingen roll om jag är den som får en oväntad händelse eller om jag är den som styr handlingen. Kul som tusan är det iallafall.

Vi hoppade på varsin Tier för att komma fram i tid till vår hemliga destination. Så himla skönt att behöva traska i svindlande klackar.

SURPRISE! Jag hade bokat ett tidigt bord på Hallwyska, en av mina favoritrestauranger. Det var sjukt mycket folk i baren, världens drag. Så först haffade vi en drink innan vi slog oss ner till bords.

Haha, så här ser Lorpan alltid ut efter att jag besudlat hela hans nylle med läppglans.

Sen var vi glada igen.

Jag beställde den godaste drinken som jag smaskat i mig på länge, tror den hette: ”A midsummer night”.

Överraskningsligan! Så glad att Ida och Graan hakade på i sista sekund!

Började med något av de bästa jag vet. Råraka med löjrom.

Därefter blev det röding med broccolipuré. Satan vad gott det var. Äter ofta fisk ute, då jag inte är så bra på att göra det hemma.

Och marängsviss till efterrätt.

Sedan fortsatte vi drinkracet, hann med tre riktigt fina drinkar. Deras Penicillin var också magisk.

Dagen efter hade jag bokat in en tidig massage åt Lorpan på Sturebadet. Medan han fick hela sin kropp knådad satt jag och jobbade ute i restaurangen.

Sedan brände vi av ett kort träningspass. Uppskattades inte när jag smygfotade, haha.

petratungardenblogg-19

Efter bastu och dusch var nästa anhalt Sturehof.

Jag beställde i sedvanlig ordning in deras silltallrik, medan Markus tog två smårätter. Vi sväljde ner hela festmåltiden med ett glas bubbel och öl.

Vi tog våra väskor och checkade in på The Sparrow. Sedan gjorde vi något ovanligt, iallfall för min räkning. Vi tog en powernap på en timme.

Sedan gjorde vi oss piffiga för nästa surprise.

PUSS!

Vi startade kvällen i The Sparrows vinbar. Drack ett förföriskt naturvin som smekte halsen på vägen ner. Fylligt, runt och mjukt.

Vi fick gulliga bilder på Puck skickade till oss. Hon verkade leva loppan.

Därefter bänkade vi oss i baren på L’Aaventura. Vi skulle egentligen åkt till Fjäderholmarna för prognosen hade utlovat 18 grader sol, men nu bestämde jag att det var bättre att stanna i stan eftersom vädret var rätt trist.

Jag ropade in deras vodkapasta som är livets rätt.

Markus åt deras tryffelpasta som var lajf. Mätta och belåtna gick vi tillbaka till hotellet.

Matfesten fortsatte dagen efter med en brakfrukost. Efter mastadont frullen gick vi med tunga steg upp till våning fyra och kröp ner under täcket igen för Nyhetsmorgon.

Väl hemma slängde jag ihop en sen lunch med rester vi hade i kylen. Det blev en riktigt fin omelett. Resten av dagen plockade jag hemma, jobbade lite och drog iväg och tränade.

Avslutade söndagen med att klappa på min lilla korv som äntligen var hemma igen.

Ännu en panghelg avklarad. Tack livet <3


2 kommentarer2 kommentarer om “Överraskningshelg: Middag på Hallwyska, SPA, Övernattning på The Sparrow, Vinbar och Vodkapasta.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vilken, eller vilka snarare, kanonöverraskning/ar som du styrt upp! Åh jag borde själv bli bättre på det, tack för tips och pepp i sedvanlig ordning. Kram Ida

    Svara
  • Vilken panghelg!!
    Vart kommer den vita klänningen från? 🙂 Behöver den till sommaren!
    Kram

    Svara