Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:03 | maj 12, 2019

Kvalitetstid!

Kavaj The Frankie Shop, Väska Little Liffner, Klänning Marville Road, Smycken Safira, Halsband med platta pärlor C’Shell.

Nu ligger jag fortfarande nerbäddad i den enorma fluffiga sängen på The Sparrow med Johan Glans stämma i bakgrunden. Har alltså inte gått i säng med den skånska komikern, utan han har en stand up på tvn som är någon repris, haha. Älskar att äta en mastadont frukost och sedan rulla upp med tunga steg till hotellrummet för att jäsa framför Nyhetsmorgon en timme eller två. Vilken helg, har haft så mysigt med min Lorpa. Senaste veckorna har bara swishat förbi, vi har hängt men ändå inte umgåtts på riktigt, inte pratat ordentligt. Så det var härligt att bara få två dygn med varandra.

Nu ska vi checka ut och hämta vår tredje familjmedlem, Puck. Sedan bär det av hemåt för en lugn söndag. Jag ska jobba lite, rensa ut saker som ska säljas, har bokat in ett Becorepass vid fem och därefter blir det söndagsmiddag. Det bästa (och det sämsta) med Becore är att det kostar en slant, men att avboka samma dag är också svindyrt så man måste gå dit, man har inget val. Annars brinner cashen inne, det är lite som att ha bokat ett PT-pass.

Ha en mysig söndag nu, så hör vi i eftermiddag <3

    


2 kommentarer2 kommentarer om “Kvalitetstid!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här