Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:37 | maj 11, 2019

Nellys nya showroom, Forni x Soft Goat och Träningsbesatt!

Torsdagens andra event hade Uchenna styrt. Hon har nämligen börjat jobba på Nelly parallellt, så hon är hos mig två dagar och Nelly resterande. Dagen till ära hade hon styrt upp en aw på Nellys nya showroom som var fyllt till bredden med tjusiga plagg. Wow, den här toppen stod det mitt namn på.

Så fint showroom!

Den här smaragdgröna juvelen hade jag inte heller tackat nej till.

Mitt squad.

Puck härjade runt och levde rövare, vet inte hur många gånger hon sprang in i köket, haha.

 

Därefter skulle jag ätit födelsedagsmiddag med Lorpan men han dissade mig för sin killkompis, haha. Så jag och Pucken gick hem, bäddade ner oss i sängen och kollade på de sista avsnitten av ”The Sinner” – gah, ni måste se den serien, så obehaglig, men så bra. Tycker Jessica Biel är som klippt och skuren för den rollen.

Så här sover alltid jag och Pucken eller hänger i sängen. Hon ligger alltid på mitt huvud som en liten lurvig hatt.

Igår startade dagen på bästa tänkbara vis för att fira min bästis kollektion för Soft Goat. Wow, den är så tjusig vill ha varenda plagg. Kul med en nytänkade cashmerekollektion, som pikén och skjortan. Den här klänningen som Forni bär med vida ärmar är ju inte heller fy skam. Nej, som sagt hade gärna haffat allt.

Vill ni se hela kollektionen – klicka här!

Dagens sötaste gäst? Kämpen Corinne! Starkaste och modigaste tjejen jag känner, inget barn ska behöva gå igenom det hon fått utstå. Vilken krigare, hon är min stora idol! Hon hade gjort sig extra tjusig i sina klackar som hon fått av sin mormor som hon älskar att svassa runt i.

Hade klarat mig från att snooza två dagar i streck men vaknade denna morgonen i panik 07.50. Jag tror verkligen att det ligger något i det någon av er skrev att man har vissa tider som det är lättare att gå upp. För jag har nästan lättare att gå upp 06.00 än 07.00. Men jag hann precis och sprang direkt in i de här puddingarna, Ellinore och Snarro.

Och fick äran att bli placerad bredvid två favoriter.

Och mitt emot dessa.

Pucken sprang runt och pussades. Carro är Puckens favorit.

Soft Goat och By Malina sitter i så fina lokaler precis ovanför Spy Bar. Vi skämtade om att de kan gå in bakdörren rätt ner på nattklubben. Smidigt om inte annat.

Efter sprang jag till kontoret och var helt dränkt i svett, så hoppade i ett Adoore sample och snodde ett par skor från Fingal. Vi hade ett roligt möte för Her Hours räkning om ett kommande ambassadörskap i höst.

På lunchen lurade jag med mig Pålle på ett megaformerpass på Becore. De har ju öppnat en ny lokal i city, precis vid Mood-gallerian. ÄNTLIGEN! Jag har blivit besatt, kört tre pass den här veckan. Älskar att blanda Kampsportslabbet med Megaformer. Pålle och jag höll på att stryka med. Det är lika jobbigt varje gång, blir alltid lika förundrad över hur man kan få sådan mjölksyra. Vi hade matchade omedvetet varandra i Casall.

Jag tror att jag kommit på ett riktigt bra träningsupplägg. Jag har nämligen börjat boka alla mina pass en vecka innan. Mina tider på Kampsportslabbet är fasta varje vecka, men nu bokar jag även upp Becore en vecka innan, så jag inte får rubba på passen. De är som heliga möten – och jag tror att det fungerar.

Sedan sprang vi tillbaka till kontoret för att stöka av det sista innan helgen. När vi skulle ner på fyran för att hämta lyxkaffe låg Forni och Linn i varsin enorm B&B Italia soffa som är en del av en utställning på NO18. Så vi var tvungna att provsitta och babbla bort en kvart.

På vägen hem scrollade jag på instagram och fick upp två toksnygga bönor som båda var galet fina i håret. Alltså Roshis page, kan vi prata lite om den? Man blir ju sugen på att bara klippa av allt. Ida hade nyfärgat barr och var snyggare än någonsin.

Nej, nu ska jag träna här på Sturebadet medan min kära man ligger och får hela sin kroppshydda knådad.


10 kommentarer10 kommentarer om “Nellys nya showroom, Forni x Soft Goat och Träningsbesatt!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Petra!!! Vart ifrån kommer den beiga jackan??? Oerhört snygg!!

  Svara
 • Det är ett gammalt sample från By Malene Birger! Kramar!

  Svara
 • Petra du som älskar Glow måste spana in Tom Ford sommar kollektion! Dem ögonskuggorna är magiska! Inte glittriga utan metallic👌 Heter Aqua metal shadow. Tips från en skata till en annan😏

  Svara
 • OMG! Tack för tipset ska spana in de direkt <3

  Svara
 • Åh 😍 alltså din stil är fantastisk! Var hittar man den ljusgula toppen? Ser helt perfekt ut!

  Svara
 • Den är från Nelly ; ) <3

  Svara
 • När kommer Nelly-kollektionen finnas tillgänglig online?

  Svara
 • Nu snart tror jag! Tror de är blandade drop men den ska komma nu inom snar framtid ; )

  Svara
 • Den vita blusen var jättefin!

  Svara
 • Eller hur ; )

  Svara