Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:37 | maj 10, 2019

Let the celebration begin!

Igår fyllde Markus, Hanalban, Schmelly, Mats, Kråke, Bråke hela 35 år (!). Jag firade inte honom alls igår eller okej, jag sa grattis typ. Så nu ska han firas till tänderna hela helgen. Jag har planerat in massa mysiga saker – och han har ingen aning om vad som stundar. Så nu ska jag skynda hem och lämna över Pucken till en vän som ska passa vårt lilla liv.

Första överraskningen börjar om någon timme på stan. Yay, ska bli så mysigt. Vi hörs igen imorgon bitti!

Ha världens soligaste fredag gänget!


7 kommentarer7 kommentarer om “Let the celebration begin!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här