window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:20 | maj 9, 2019

Dyson Airwrap, Smyckesbonanza och Färgsprakande höstkollektioner!

Ska vi kika på senaste dagarna i bilder? Igår satt jag och Pucken liten lagom morgonmosiga på ett café och jobbade medan vi inväntade att NK skulle slå upp sina portar vid 10.00.

Jag skulle nämligen få testa Dyson senaste stylingverktyg, Airwrapen.

petratungardenblogg-8

Om jag inte fönar håret när det i blött så ser det ut så här, som en enda stor hösäck som står och spretar åt alla håll och kanter.

Så ballt stylingverktyg, det är bara att glömma allt man vet om att locka håret. För airwrapen ”drar” nämligen upp håret med dess unika lufttryck, så det snurras liksom runt automatiskt. Vilket gör det betydligt skonsammare än att locka barret med en vanlig locktång.

Den fungerar även som fön. Allt i ett, så smidigt när man ska ut och resa eller bara hemma. Man behöver inte längre ha hundra stylingverktyg. Dessvärre är just den kombinationen jag ville ha slutsåld, men så fort den kommer in ska jag lägga vantarna på den. Vill man prova den, finns det stylister på plats på NK som kan fixa till ens barr.

Sedan drog jag vidare till Adoore kontoret. Jag och Angelica skulle nämligen bränna av några samarbeten och plåta några bilder. De har målat om, älskar den nya väggfärgen.

Sprang förbi Nathalie Schuterman och snubblade över de här fina pjäserna från Sophie Bille Brahe. Mums!

När jag kom hem höll jag på med det sista inför designmötet nu imorse och fick upp det här panghalsbandet på instagram. Wowsa! Den pjäsen får gärna dingla runt min hals.

Imorse bestämde jag mig för att trotsa termometern och hoppade i det somrigaste jag hittade.

Jag och Puck traskade i rask fart ner till Diplomat där Tess höll i en presentation om danska Custommade.

Vi hatar inte färg. Nackdelen med att ha hund är att man numera typ alltid jobbar gympaskor, man pallar ju inte svassa runt på promenader titt som tätt i klackar får typ börja ha med mig klackar till kontoret.

Willow var nyklippt och lika söt som alltid. Willow är ju Michas hund.

Blev förälskad i den här kavajen från deras höstkollektion.

Sedan bar det av till nästa anhalt. Det var dags för att gå igenom min smyckesdesign. men hade missuppfattat adressen och gick till fel kontor, så jag och Pucken fick slänga oss in i en taxi. Puck är extremt lätt att ta med överallt, hon anpassar sig verkligen efter situationen.


6 kommentarer



6 kommentarer om “Dyson Airwrap, Smyckesbonanza och Färgsprakande höstkollektioner!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag skulle gärna ha en Dyson i mitt liv men plånboken säger nej.
    Mitt hår är ganska grovt och lockigt så utan föning ser jag inte klok ut på skallen och låter det således aldrig självtorka.

    Den gula kjolen du har på dig är helt underbar.

    Svara
  • Nej, jag vet den kostar en slant dessvärre : (

    Åh, tack den är från H&M går loss på behagliga 249 : –

    Svara
  • Var kommer kjolen och koftan ifrån?

    Svara
  • Koftan är från Nelly och kjolen är från H&M ; )

    Svara
  • Alltså petra jag är ledsen men jag får krupp på att din bilder blir som ett vitt ”filter” på när man har musen över bilden 🙁 går det att fixa till?????

    Svara
  • Vad har du för webbläsare? Eller mobil? För det blir inte det på mina enheter så kan jag försöka lokalisera problemet <3 Kramar!

    Svara