window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:44 | maj 6, 2019

Weekly Plans

Adoore klanning

Hej finisar!

Här sitter jag på kontoret och känner mig överkörd av en traktor. Herregud, vad sliten jag är, det nästan värker i knopp och kropp eller snarare utmattad. Förra veckan var nog årets socialaste vecka med tillställningar nästintill varje dag – och så hålla i en möhippa på det. Men trots att jag knappt kan hålla upp ögonen så känner jag mig alldeles varm och lycklig i själen för att helgen blev så pass bra som den. Kändes verkligen som att alla på plats hade det kul, mysigt och gillade upplägget.

Nu blir det lite lugnare tempo, iallafall i någon vecka för sedan går startskottet för årets bröllopsmaraton, vi har nämligen tre bröllop på raken. Först ett på Marsstrand, ett i Värmland och slutligen ett i Athen. Jag älskar bröllop, så det ska bli så kul! Extra kul att två nära kompisar gifter sig. Det är ett smokingbröllop, ett med klädkod kavaj och ett med glittrigt/jordnära tema.

Hur mår ni? Har ni också mycket? Känns riktigt skönt med ny vecka, vill bara grotta ner mig i jobb, känner att jag ligger så efter med allt – och träna. Och blogga!

Måndag: Precis haft planeringsmöte för Her Hour. Nu blir det bloggfokus fram till PT-passet på Kampsportslabbet efter lunch (kommer dö!) och därefter ska jag grotta ner mig i ett designsamarbete som släpps i höst.

Tisdag: Fortsätta med min moodboard för designen. På eftermiddagen har jag ett möte med en ny samarbetspartner och på kvällen ska jag köra BeCore.

Onsdag: Träning på Kampsportslabbet. Därefter ska jag plåta två samarbeten med Angelica.

Torsdag: Pressfrukost för Custommade på Diplomat. Möte med designteamet för min kommande lansering i höst (så kul!). På eftermiddagen ska jag få nya fransar och på kvällen ska jag snabbt förbi ett Nelly-event. Sedan äta middag med Markus som fyller år!

Fredag: Pressfrukost för Fornis Soft Goat kollektion, möte med en eventuellt ny samarbetspartner och därefter ska jag, Pålle och Uchenna plåta material till Her Hour.

Utöver allt ovan ska jag balja i mig gröna juicer och försöka komma tillbaka i någon form av rutiner.

Adoore klanning

Tänker att jag tar vår Adoore långklänning (reklamlänk) till ett av bröllopen. Älskar den här modellen med one shoulder.


2 kommentarer



2 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här