window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:51 | maj 6, 2019

Inspiration: Det jag sparat ner på Instagram och Pinterest senaste tiden.

Sparat från Instagram

Nu börjar det bli hög tid för att få ordning på sommargarderoben och jag suger in all inspiration jag kan få. Sparafunktionen på Instagram är en av mina mest använda, det är ett så smidigt sätt att få en översikt av vad man är inspirerad av just nu. Sedan är jag ju en riktig Pinterest fanatiker, skulle kunna sitta och pinna saker flera dagar i streck om tiden och tillfället någonsin gavs, spana in min Pinterest vet ja – här!

Jag tänker mig mycket animal print (surprise!), neonfärger, böljande klänningar och självklart trenden man antingen älskar eller hatar – cykelbyxan. Inredningsmässigt är jag mest intresserad av annorlunda former och färgglada mönster. Längtar efter att få sätta tänderna i ett nytt inredningsprojekt.

Sparat från InstagramÄr fortfarande insnöad på mörkbruna detaljer i hemmet och läderdetaljer i mina utstyrslar. Jag är även riktigt sugen på att ge mig på trenden med BH utanpå t-shirt. En trend som kommer strenhårt nu och som verkligen kommer slå i höst är pärlor i alla dess former.

Sparat från Instagram

Senaste veckorna har jag sparat ner många böljande silkesplagg, kan för tillfället inte tänka mig något härligare än att svassa fram i än detta mjuka material. Jag skulle inte heller tacka nej till att totalrenovera köket i nästa lägenhet i hysteriskt marmor med mycket marmoreringar.


1 kommentarer



1 kommentarer om “Inspiration: Det jag sparat ner på Instagram och Pinterest senaste tiden.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag har också blivit helt Pinterest-tokig. Håller på att skaffa inspo till min dotters kalas. Älskar kläderna btw!

    Svara