window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:44 | maj 5, 2019

Livets Helg!

Hej från en sliten möhippatjej!

Alltså vilken panghelg det varit, det hela blev bättre än jag någonsin hade kunnat drömma om, livets möhippa. Skrattat så jag gråtit hela helgen med den här galna underbara ligan. Känner mig så lättad och tacksam över att det blev så bra, varit lite nervös innan för alla moment.

Önskar jag hade tid att uppdatera er med alla bilder, men nu måste jag klä på mig snabbt som tusan för om 20 minuter ska jag stå utanför Fornis port. Jag och Bosse fick nämligen en Lisa Ekdahl konsert av henne i julklapp och innan ska vi äta middag på Ulla Winbladh. Trots att jag ser i kors av trötthet, ska det bli riktigt mysigt med kvalitetstid och Lisa. Har lyssnat på henne sedan jag var liten.

Puss! Imorgon är jag tillbaka med full kraft (eller okej, jag är tillbaka iallfall).


1 kommentarer



1 kommentarer om “Livets Helg!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Såg en bild på dig i bikini på Margaux blogg, måste bara säga att du har en av de vackraste kropparna jag sett på länge, du ser så stark och hälsosam ut. Du blir min målbild till mitt bröllop nästa år. Ha en fin vecka ❤️

    Svara