window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:18 | maj 2, 2019

Senaste artiklarna på Her Hour: Smycken från Thomas Sabo, gravid-inspo, resetips i Sverige och skönhetsintervjuer

Vi på Her Hour har fått den stora äran att plocka fram våra favoriter ur Thomas Sabos nya kollektion ”Heritage.” Kollektionen är inspirerad av smycken som lanserades av Thomas Sabo under företagets första år och går därför i klassiska former och har en tidlös design. Kika in här för att se alla Her Hours favoritsmycken från Thomas Sabo!

Her Hour senaste artiklar

Her Hour senaste artiklar

Under resefliken har vi fyllt på med två nya guider. Den ena är för dig som är sugen på att veta exakt vad du ska hitta på under din Hong Kong vistelse, Alice som är en local har nämligen staplat upp roliga aktiviteter att göra efter klockslag. Hong Kong-guiden hittar ni här!

För dig som är taggad på att utforska på hemmaplan har vi även gjort en komplett guide till Västkustens finaste platser under sommarhalvåret. Vare sig du vill ha en blöt natt på Marstrand eller strosa längs rader av charmiga sjöbodar i Tjörn finns det något för dig!

Her Hour senaste artiklarHer Hour senaste artiklar

Shoppingsegmentet har fyllts på med massa härliga produkter inom både mode och inredning. För alla er som är gravida och frågat om klädtips här i bloggen har vi nu samlat massa snygga klänningar som magen får plats i!

 

Vi har ju även vår artikelserie ”10 minuters hudvårdsrutin” med olika profiler där de får berätta kort om sin daglig hudvårdsrutin och deras hemligheter till strålande hy. Senast har vi intervjuat två donnor med rejäl glow och som även råkar dela initialer –Lovisa Worge och Lovisa Wallin. 

 

Her Hour Shopping

För er som är lite trötta på de vanliga kedjorna som alla handlar på har Paulina nu avslöjat sina fem hemliga guldkorn i kläddjungeln!


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här