window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Refunder

20:36 | maj 1, 2019

Inredningsfavoriter, Ny lägenhet och Tävling!

I fjärde avsnittet av mitt och Saras unboxingprogram tillsammans med Refunder djupdyker vi i mitt absoluta favoritämne, nämligen inredning. Vi grottar ner oss i allt som har med inredning att göra och bjuder på våra värsta inredningsmissar genom året. Sara och hennes kille har dessutom nyligen köpt lägenhet så jag förser henne med mina absoluta bästa tips och hemligheter när det kommer till att inreda ett nytt hem.

Vi diskuterar våra favoriter ur Ellos Home och Royal Designs sortiment och bästa av allt är att ni nu har chansen att vinna ett presentkort värt 5000 kr på Ellos Home.

Vill ni se hela filmen? Klart ni vill! Då klickar ni här!

OCH HÄR TÄVLAR NI OM PRESENTKORTET PÅ 5000 kronor på Ellos Home, vinnaren meddelas den 12 maj!

Petra-refunder-inredning

1. Stol 2. Spegel 3. Ljusstake 4. Soffbord 5. Bricka 6. Påslakanset 7. Vas 8. Skål 9. Glasbord 10. Taklampa 11. Bordslampa 12. Tidningsställ 13. Kruka 14. Kuddfodral 15. Vas 16. Vas 17. Soffa 18. Taklampa 19. Vas 20. Golvlampa

Jag har även gjort ett plock med mina inredningsfavoriter från Refunders inredningsbutiker. Bäst av allt är att du alltid kan kombinera Refunders återbäring med andra rabatter och rea. Så om återbäringen är 10 % och produkten är på 20 % rea, får du helt plötsligt 30 % rabatt helt gratis. Refunder kostar ingenting – och det är självfallet helt gratis att använda tjänsten och du kan säga upp ditt medlemskap när som helst. Du får helt enkelt bara pengar tillbaka på allt du handlar från dem. Många får inte ihop ekvationen. Men precis som bloggare tjänar pengar på ”reklamlänkar” får Refunder en del av butikernas kvot som de sedan väljer att dela med sina medlemmar.

Happy Shopping!


1 kommentarer



1 kommentarer om “Inredningsfavoriter, Ny lägenhet och Tävling!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här