Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

12:19 | maj 1, 2019

Fyra sommaroutfits jag hade velat kopiera rakt av

Min favoritårstid står och lurar bakom hörnet och jag har som varje april bestämt mig för att lämna byxorna i garderoben ända fram till september. Istället tänkte jag hugga tänderna i böljande klänningar, klaustrofobi tighta kjolar och city chica shorts-set under kommande sommarhalvår.

 

Vårfavoriter

 

Sandaler / KavajKlänning / Väska

 

Vårfavoriter

Kavaj / Väska / Klackar / Shorts

Vårfavoriter

BlusKlackar / KjolVäska

Vårfavoriter

Jacka / Topp / Sneakers / KjolVäska


3 kommentarer3 kommentarer om “Fyra sommaroutfits jag hade velat kopiera rakt av”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här