Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:39 | april 30, 2019

Puck’s nya accessoar, Familjen Leopardhagga och Minimöhippa!

Petra Tungarden Blogg

I fredags startade jag och Pucken dagen hemma, vi skulle plåta klart ett samarbete med Uchenna. Jag och Markus brukar kalla Pucken: ”80 year old lady”. Ibland har en hon nämligen en sådan gullig tantilura uppsyn. Vet inte om det är öronen som ger den festliga pagen, men det vilar något gulligt tantigt över hennes look.

Jag tycker förövrigt Puck är så tjusig i sin sjal. Markus vägrar gå runt med den – och knyter i protest av den.

Sedan gick vi ut till ”lilla Paris” som jag döpt om parken utanför oss till. Kom på att jag kunde pressa mig ner i Adoore provet (reklamlänk) om jag knäppte upp några knappar i bysten. Är besatt av den här modellen, den sitter så smickrande på kroppen.

När klockan slog halv fem stängde vi igenom våra datorer och sprang ner för att fira livet! Och det faktum att det gått så satans bra för Adoore försäljningen! Uchenna har ju hand om vår PR för Adoore.

Sedan kom fler favoriter förbi Tures.

Gulligaste bilden. Tror Puck kanske tror hon är en katt, hon vill alltid sitta på en och sitta högt och spana ut. Hon vill helst vara i samma höjd som resten av sällskapet hon minglar med vilket är helt förståeligt i mina öron.

Därefter rusade jag vidare till Lydmar för att fira min kära lillebror som fyllt år – och haft mösspåtagning samma dag.

Jag, mamma och Millo hade ringt varandra innan och beslutat klädkoden, haha. Riktig leopardhagg familj.

Sedan skulle vi på en soulkväll på Nalen. Mammas favoritartist Kaah skulle nämligen avsluta hela aftonen. Tror också att hon är lite hemligt förälskad i honom. Jäklar, vad bra artisterna innan var. Wow! Melo som öppnade hela kvällen hade en gudabenådad pipa.

Dagen efter hade jag och Ananda bokat in en minihippa för familj som startade med lunch på Trattorian, vi satt kvar där och hinkade i oss apertivos till klockan slog halv åtta (!). Sedan anslöt två kompisar till och så avslutade vi med en middag på Milles innan jag smet hem.

Dagen efter startade vi morgonen med att facetime med Carro och Bråke.

Sedan drog vi ut i solen. Jag var ganska sliten efter gårdagen, trots att jag kom i säng i tid.

Vi åt en braklunch i solen innan jag gick hem för att jobba. Sedan mumsade vi i oss korvstroganoff till middag framför The Sinner.

Japp, och det var den panghelgen! Nu måste jag skynda hem för att preppa inför vår italien kväll.

Puss på er!


7 kommentarer7 kommentarer om “Puck’s nya accessoar, Familjen Leopardhagga och Minimöhippa!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fin klänning!

  Svara
 • Så festligt att du gillar den! Vad glad jag blir!

  Svara
 • Jag är också kär i Kaah!!
  Höll på att garva ihjäl mig när du skrev att det är din mammas idol haha. Ok att jag säkert är 10 år äldre än dig, men har jag gått och blivit tant? Nej, det är din mamma som har har sjukt bra smak 🙂

  Svara
 • Haha, nej men mamma har alltså tvingat mig att gå på alla hans konserter. Ja, haha min mamma har sjukt bra smak! Han är ju väldigt stilig också, ögongodis tackar man inte nej till.

  Svara
 • Hej Petra
  Snälla rara en fråga som jag sett att några andra också undrat om. Den klänningen Du hade på dig på väg hem från din smekmånad. Vad var det för märke och var finns den att köpa? Du kanske har svarat men jg kan inte hitta svaret 🙁

  Svara
 • Den kommer från Marville <3 Den är sååååååå skön! Livets klänning!

  Svara
 • Jag letar efter inredningsideer, men tyvärr finns de inte så många av dem utan mer lifestyle 🙁

  Svara