Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:17 | april 29, 2019

Weekly Plans

Adoore

Klänning Adoore (reklamlänk), Väska ATP Atelier (reklamlänk).

God morgon favoriter!

Hur kan det redan vara ny vecka? Tycker veckorna flyger förbi i en rasande takt nu. Kanske för det händer så mycket kul. De här månaderna vill man trycka på slowmotionknappen så tiden inte springer en förbi. Samtidigt som jag känner mig rätt mör, då hela veckorna varit fullbokade med sociala tillställningar. Så fort det är sol (vilket det varit varje dag) måste jag liksom ta mig ut och hitta på något. Det kanske är den svenska genen som stressar en: ”Man vet aldrig när solen lämnar en”. Pratade med Linn min BFF (som jag poddar med) om detta – och hon är min raka motsatts. Hon älskar nämligen att stänga in sig själv, dra ner gardinerna när alla andra är ute och hittar på saker. Hon känner liksom ingen ångest över det, utan njuter. Haha, helt sjukt.

Måndag: Lunch med FlatteredAsian Post Office, PT på Kampsportslabbet och planeringsmöte för Her Hour. På kvällen så måste jag röja hemma.

Tisdag: Morgonträning på Becore, plåta ett samarbete och på kvällen ska vi ha en italiensk middag här hemma för 18 personer (!) som vi ska åka till Toscana med i sommar.

Onsdag: Eventuellt Gröna Lund och på eftermiddagen är vi bjudna på middag hem till mamma.

Torsdag: Avsatt hela dagen för att göra klart en moodboard för ett nytt kommande projekt. Becore träning på kvällen!

Fredag: Heldag på kontoret.

Sen vare helg – igen! Haha!

Puss, nu gör vi den här veckan!


2 kommentarer2 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Men apropå podden… det har väl inte kommit något avsnitt på månader eller har jag missat nåt? Kikar då och då efter nya avsnitt i min poddapp men det ekar tomt 😕

    Svara
  • Har ni startat en ny podd? Jag har längtat och väntat i månader, men har inte fått någon notis om något nytt avsnitt. Buu!

    Svara