Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

10:38 | april 28, 2019

Jag agerar stylist till mina kompisar

Jag hakar helt oblygt på Sandra Beijers briljanta idé med att stylea sina bästa vänner. Jag har alltså hittat looks jag tycker hade passat mina vänners stil allra bäst och skrivit en liten motivation till mina val.

Sara Biderman

SARA BIDERMAN

Sara Biderman har en kvinnligt elegant stil med mycket fokus på midjan och den kvinnliga kroppen. Därför trär jag på henne en byxdress som smiter åt på rätt platser och slänger på svindlande accessoarer i subtila färger men med spännande detaljer.

Byxdress / Klackar

Väska / Solglasögon

 

Caroline Sandström

CAROLINE SANDSTRÖM

Caroline Sandström har en minimalistisk och edgy stil som sätter kvalité och de välarbetade plaggen i fokus. Caroline får ett matchande set i silkesliknande svart material och matchar det med en festligt paljettväska och vita skor med en asymmetrisk klack.

Klackar / Topp

Byxor / Väska

 

Michaela Forni

MICHAELA FORNI

Michaela Forni klär sig feminint i böljande klänningar och genomtänkta accessoarer i hög kvalité. Hon får därför hoppa i en klassisk wrapklänning i silkesimitation och beigea acessoarer för ett fräscht och genomtänkt slutresultat. 

Jag stylear mina vänner

Klänning / Väska

Skor / Örhängen

 

Joanna Fingal

JOANNA FINGAL

Joanna Fingal har en fäbless för spännande detaljer i sin stil som går i härliga mönster och färger. Därför får hon en sommarlook av mig med beige som grund i looken, men med detaljer i guld, trä, nitar och volanger. 

Väska / Klänning

Örhängen / Klackar

 

Mathilda Weihager

MATHILDA LUNDIN

Mathilda Lundin har en klassisk stil som är tidlös och elegant i all sin enkelhet. Till henne väljer jag kostymbyxor och blus i samma vita färg och matchar med skinnaccessoarer som aldrig går ur stil.

Byxor / Loafers

 

Jag stylear mina vänner

Blus / Väska


3 kommentarer3 kommentarer om “Jag agerar stylist till mina kompisar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här