window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med ADOORE

12:00 | april 26, 2019

Samma klänning varje dag och en rolig nyhet !!?!!

Adoore-10

Herregud, vad jag är förälskad i vår ”Paris” klänning från Adoore. Har nog aldrig ägt en klänning som sitter så bra. Får man säga så om sin egen design, haha. Känner mig så kvinnlig i den – och jublar över det faktumet att man kan gå helt naken under. Den är tight, fast lös. Den smiter bara åt i midjan, men sedan är den lös över magen och i ärmen, så man känner sig ändå fri. Haft på mig den nästintill varje dag nu när vädret tillåtit. Samplet i det rosa printet är en storlek mindre så jag får inte på mig den stassen, men längtar tills jag kan variera mig lite, haha.

Ni verkar också älska den, för första batchen har redan sålt slut, helt galet. På pre-order liksom. Nästa leverans kommer in den 27:e maj och går nu att förbeställa på sajten.

Adoore

Klanning Adoore

Undertyget är som sagt förlängt i produktion, som ni kan se på hemsidan.
Adoore Klanningar petra tungarden-3 (kopia) 

Adoore Wakakuu-2

OKEJ NU TILL NÅGOT RIKTIGT STORT!!!! Som jag velat berätta för er…

Ni kommer även kunna hitta Adoore på min favoritwebshop WAKAKUU! Hur ballt? Jag är så stolt så jag spricker. Tänk där ska vårt lilla märke dingla med alla mina favoritmärken. Känns helt overkligt!

Vi kommer såklart ha ett stort event i Göteborg på just Wakakuu för att fira lanseringen. Men återkommer med mer info om det inom kort, det kommer bli i början på juni så mycket kan jag säga. Ih, detta känns verkligen som en milstolpe – och jag är så ofantligt prrig, glad och stolt som en tupp. Minns när vi stod i Freddies lägenhet förra våren och packade ordrar för fullt innan vi hade fått vårt lager och kontor.

Adoore Wakakuu

Napoli dress sky blue.

Den här stassen är för övrigt en att mina favoriter i kollektionen.  Eller jag älskar allt, haha. Men är väldigt knäsvag för just den turkosa nyansen. Det är samma modell som den gröna mönstrade Napoliklänningen. Tuva har på sig samplet som är aningen för stort för henne.Tycker inte riktigt den kommer fram på hemsidan, ska ta bättre bilder på klänningen i helgen.

Japp, vill bara avsluta med ett lyckoskrik! Som Ronja Rövardotters vårskrik!

IHHHHHHHHHHHHHHHHHhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!???!!!!!


8 kommentarer



8 kommentarer om “Samma klänning varje dag och en rolig nyhet !!?!!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Grattis Petra! Blir otroligt glad för din skull🙂🙂🙂

    Svara
  • PUSS!!! OCH TACK!

    Svara
  • Hej, jätte fina klänningar! Och GRATTIS till lanseringen :)))) så kul!!!!! Undrar vart dina vita slingbacks kommer från?

    Sandra

    Svara
  • Vad kul att du gillar dem! De är från Sania: https://www.saniadmina.com/ – så sköna!!!

    Svara
  • Grattis Petra, väldigt roligt för dig! Blir så glad för din skull. Att komma in på Wakakuu är målet även för mig och mitt märke akenberg 😀

    Jenny

    Svara
  • Tack snälla det värmer! Jag håller tummarna för dig, ska in och spana på ditt märke! Vad grym du är! Kramar!

    Svara
  • Hej,

    Jag undrar om den gröna klännigen kommer tillbaks? Den är TO DIE FOR!!! Jag var för sen på bollen och missade de lite större storlekarna (är över 180 så tror det behövs!) 🙁

    Svara
  • Det kommer en påfyllning i början på juni <3 Kramar!

    Svara