window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Safira

17:00 | april 25, 2019

Time to Deep Dive

Trendiga smycken online

Nu har jag samarbetat med Sveriges största smyckesbutik online Safira i nästan ett halvår – och det är helt klart mina nyfunna favoriter i smyckeskrinet. Några av smyckena har hakat på mig sedan dag ett, det var helt enkelt kärlek vid första ögonkastet. Jag tänkte att det här inlägget kunde innehålla några nyheter, men även mina darlings, som mitt hjärta slår dubbelt för.

Och vet ni vad, detta är bara början på vårt samarbete – men mer än så får jag inte säga – än. Men ni kommer såklart få reda på vad som komma skall inom sinom tid.

Trendiga smycken online

Just nu frossar jag i Deep Dive kollektionen som fångar upp vårens i särklass största trenden – snäckor och pärlor. Trenden är lika snygg till en bikini på semestern som till en stadslook där den bryter av mot en annars coolare stil.

Pärl- och snäckhalsband, armband, tunt snäckhalsband.

Min favorit är nog snäckchokern som är så fin att kombinera till andra smycken. Den har suttit på sedan den damp ner i brevlådan – gillar verkligen det matchande armbandet till som fungerar lika fint runt handleden som foten.

Trendiga smycken online

Älskar när halsen får utöva tyngdlyftning och pyntas lika mycket som en julgran. De har så många tjusiga halsband som går att matcha i all oändlighet. Även om alla inte är samma stil, tycker jag att de går fint hand i hand med varandra. Alla smycken görs i äkta guld och silver, så det är inga slit och släng accessoarer, utan de håller verkligen färgen. Mitt P:halsband har badat i svett, simmat i indiska oceanen och sovit vid mitt bröst sedan i november utan en skråma.

Trendiga smycken onlineTrendiga smycken onlineTrendiga smycken online Trendiga smycken online

Mynthalsband, bokstavshalsband, halsband hajtand, snäckchoker.

Mermaid Baroque Pearl Earrings/Petite Huggie Earrings/Myntörhänge

Något som dinglat i mitt öra sedan startskottet är myntörhänget och det felvända v:et som jag kallar det. Så bra vardagssmycken, sedan brukar jag byta ut örhänget längst in till något blaffigare som tar med plats. Man kan säga att de är riktigt bra biroller.

Baroque Pearl Ariel Hoops/Petite Huggie Earrings, choker med snäckor,

Parlorhangen guld

Klackring / Pärlörhänge / Myntörhänge

Bokstavshalsbandet behåller sin plats på tronen som mitt favoritsmycke i hela Safiras sortiment. Vid det här laget har ni ju stenkoll på att fullkomligt älskar mitt namnhalsband, deras bästsäljare för tillfället. Vet inte hur många gånger det sålt slut. Har burit detta nästintill varje dag sedan det gjorde entré i mitt liv. Antingen är du lika narcissistisk som jag och stoltserar med din egna bokstav eller om du är lite mer romantiskt lagd så väljer du din partners namn. Jag kan ju alltid hävda att P:et står för Puck om det skulle krisa, haha.

Adoore klanning-16

Petra Tungarden Blogg-5

Bokstavshalsband

Foto: AngelicPicture


10 kommentarer



10 kommentarer om “Time to Deep Dive”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej! Vart kommer kaktus-klänningen ifrån? Älskart.

    Svara
  • Hola! Ja, men den är så magisk från Ganni! Hade bara lånat den. Kramar!

    Svara
  • Hej! Den randiga klänningen med puffärm, vart hittar man den? Superfin!

    Svara
  • Den är från Ganni ; ) <3

    Svara
  • Hej
    Jag vill så gärna köpa ett bokstavshalsband, men som jag letat efter ett C??? Finns inte alla bokstäver?
    Tack för all inspiration som din blogg ger mig.
    Camilla

    Svara
  • Åh, det kommer säkert in igen! Det är nog slutsålt : )

    Svara
  • Hej Petra! Är örhänget som du har i helix-piercingen också från Safira?

    Svara
  • åh vilken fin rosa skjorta! var är den ifrån? 😀

    Svara
  • Från Isabel Marant Etoilé från Wakakuu! <3

    Svara
  • Djurmönstrade klänningen… varifrån??? Fantastisk!!!

    Svara