Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | april 24, 2019

Saker som raspar och skaver.

Petra Tungarden Outfits-21

Igår gick jag balls to the wall och sa officiellt hej då till vintern, rotade till och med fram strandväskan och fulländade hela looken med öppna pumps. Kändes som jag satte ner foten för kylan för den här säsongen. Tog det kanske ett steg för långt, haha. Folk på stan iförda fullmundering med kängor och tunna dunjackor tittade skeptiskt på mig och undrade säkert om blondinen trodde hon var i Spanien.

Igår studsade jag fram genom stan, just nu har jag så många roliga projekt i rullning – och vädret bidrar ju en hel del till dessa dagliga lyckorus. Men jag har en grej som skavt i flera veckor, vill bara få det överstökat – varje gång tanken skenar iväg så landar jag där i gropen på den annars soliga nyasfalterade vägen. Usch, avskyr saker som raspar. Känns som ett par riktigt dåliga trosor som sitter fel, ni vet när det inte spelar någon roll hur mycket man rättar till dem. De skär ändå upp i skrevet efter några steg eller ännu värre borrar in sig i fläsket. Kanske bara jag som har det problemet med trosor, är extremt svårflirtad när det kommer till underkläder, haha. Har aldrig förlikat mig med medmänniskor som kan ha trosor utan stretch, när de typ är som hårdast i själva linningen – som en strypsnara. Uh, ryser av tanken. Vill helst gå naken. När jag blir gammal ska jag bojkotta bh med och linda de små liven som en scarf runt halsen eller slänga bak dem på ryggen. Nu blev det en väldigt lång metafor, som slutade i något väldigt underligt. Borde slutat knappa på tangenterna och tänkt tyst för några meningar sedan med facit i hand.

Anyway, tillbaka till ångestmackan. Vill liksom inte heller ta tag i det, även fast jag vet att jag måste. Vill helst göra allt annat än just det. Trots att jag kommer må betydligt bättre om jag bara river av skiten.

Så idag händer det – trosskavet ska lindras.


9 kommentarer9 kommentarer om “Saker som raspar och skaver.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Petra! Jag har en fråga som inte är relaterad till inlägget. Ska på bröllis i sommar med klädkod mörk kostym och har totalt kärat ner mig i Rodebjers kjol Vendela. Tycker du att den passar klädkoden och tillfället (med en färgglad topp givetvis så att det inte blir för svartklätt)? Och hur sjutton hade du matchat den? Vill inte se ut som en servitris utan som en elegant fransyska på semester, åh, du fattar. Hade varit så tacksam för tips!

  Kram

  Svara
 • Hej!
  Vart är dina fina solglasögon ifrån? 🙂

  Svara
 • De är Angelicas från YSL ; )

  Svara
 • Vart är den drömmiga klänningen ifrån? Du strålar!!

  Svara
 • Men gulle dig! Vad glad jag blir!

  Såg nu att den var på rea: http://revr.at/2Jf Kram!

  Svara
 • Grön av avund över dina snygga spiror, hade också haft klänning oftare om jag ens varit i närheten av sådana. Visst är det hate på underkläder med äcklig hård resår som smiter in i huden, som om man vore ett stycke kassler😱 Varför skall det vara så svårt att tillverka i mjukt och behagligt material som ändå sitter där det skall? Eller för den delen skaviga bh-band, på mig åker den av direkt när jag kommer innan för dörren hemma.

  Svara
 • Haha, jag äger också en bh som jag gillar! Har den varje dag, lagom fräscht. Håller verkligen med, det är så svårt.

  Svara
 • Haha jag skrattade högt åt det där med att kasta brösten över axeln!

  Svara
 • Hej, jag tycker att dina vita skor är för underbara och undrar vart dom kommer från?
  Med vänlig hälsning, Sandra

  Svara